XAB pisze:w tym biznesie to widze co druga osoba noze lapac uwielbia
przynajmniej ja w zasadzie dzis z pradem
kermit ja tez znow lka na ujku
DayTrading: Czwartek 09.11.2017
Re: DayTrading: Czwartek 09.11.2017
The only way is up
Kiedyś pewnie brałbym tutaj L.... dzisiaj zdecydowanie S...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

To tylko gra Kotku, to tylko gra...
Zrobili klasyczną korektę pędzącą 1:1. Ja liczyłem na jeszcze jedną cofkę i gartleya, no ale trudno. Teraz teoretycznie idze fala 3. Przystanek myślę, że przy 113, a docelowy zasięg 112.700leechang pisze:Kiedyś pewnie brałbym tutaj L.... dzisiaj zdecydowanie S...

CYCUU pisze:
Zrobili klasyczną korektę pędzącą 1:1. Ja liczyłem na jeszcze jedną cofkę i gartleya, no ale trudno. Teraz teoretycznie idze fala 3. Przystanek myślę, że przy 113, a docelowy zasięg 112.700
Właśnie to jest problem, że większość widzi: korekty , odbicia itp. I to się wszystko zgadza jak są konsole. Jak się trafi trend to ciągnie i trzeba tylko dobrze wejść.
Edek dobrana pozycja. Czekamy na TP.

To tylko gra Kotku, to tylko gra...
zielone światło

Cholera... Na daxie narysowali Bearish 4 point continuation - nie spotkałem się jeszcze, żeby ta formacja nie zadziałała, dodatkowo potwiedzone motylem. Taki setup przegapić...

ujek wyciety - oddane czesc wczorajszej L, bedzie duzo nizej po wybiciu dolem, edek celuje w 1.1790 a usdchf wyszlo dolem z trojkata wlasnie. Index dolara wpadl do studni wiec i kabel poleci w gore. Przestawic sie trzeba bedzie w kierunku oslabienia dolara na kilka tygodni jesli tak zamkna swiece h4 i dzienne

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji.  Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
						- 

Tomasz196407
 - Fanatyk

to tak piszecie o tych pozycjach z sl jak tu jeden sie przyznał że nawet nie zauważył ze gra na demo i w sumie to mu wisi czy ma elke czy nie i to zarabia dopiero jak przeszedł na real to zaczął sie zastanawiać że sl to raczej << od tp bo inaczej to w zasadzie po co ten sl 

SL to pomysł brokerów, żeby ludzie traciliTomasz196407 pisze:to tak piszecie o tych pozycjach z sl jak tu jeden sie przyznał że nawet nie zauważył ze gra na demo i w sumie to mu wisi czy ma elke czy nie i to zarabia dopiero jak przeszedł na real to zaczął sie zastanawiać że sl to raczej << od tp bo inaczej to w zasadzie po co ten sl
The only way is up
						- 

Tomasz196407
 - Fanatyk

taaa, ...TsunamiPL pisze:SL to pomysł brokerów, żeby ludzie traciliTomasz196407 pisze:to tak piszecie o tych pozycjach z sl jak tu jeden sie przyznał że nawet nie zauważył ze gra na demo i w sumie to mu wisi czy ma elke czy nie i to zarabia dopiero jak przeszedł na real to zaczął sie zastanawiać że sl to raczej << od tp bo inaczej to w zasadzie po co ten sl