bo sam pijesz,navik pisze:Chyba źle Tomasz odczytałem Twojego posta i wykres ....(z telefonu klepie i jestem w barze przy piwku).... demo rośnie a ja znowu stoję z boku .... qrwa.
Tak było.. chyba z 35k równo 100k zrobiłem..w dwa dni. Juz chciałem przechodzić na real w nastęnych dniach.. Później zaczęła się konsola, ze w przeciągu 2 miesięcy oddałem WSZYSTKO. Teraz ostatnio było już 65k, ale -8k szaleństwo na rzeźniku bez SL i wczoraj -5,5k na luce (szkoda, ze z SLCaldeborn pisze:Swiezak po wyborach z 30K zrobil ponad 100K.
Jak wybija 1590 to moze 1605-18 albo dzida pod 167X po drodze 1628-35.
Nie ma sensu prognozować, trzeba grac na bieżąco.. Ja wczoraj prognozowałem, ze będą spadać. Wziąłem S przed 22.00. Rano zrobili mi lukę, wycieli SL na -5,5k ...i zaczęli spadać.XAB pisze:jak tam prognoza na dax
bo mi wyglada ze chca isc na luke tylko czy nie zakreca juz ciut nad 300 to ?
Było pisane wielokrotnie. Możesz zarobić 1000%, ale stracić tylko 100%.Świeżak44 pisze:Tak było.. chyba z 35k równo 100k zrobiłem..w dwa dni. Juz chciałem przechodzić na real w nastęnych dniach.. Później zaczęła się konsola, ze w przeciągu 2 miesięcy oddałem WSZYSTKO. Ostatnio było już 65k, ale -8k szaleństwo na rzeźniku bez SL i wczoraj -5,5k na luce (szkoda, ze z SLCaldeborn pisze:Swiezak po wyborach z 30K zrobil ponad 100K.
Jak wybija 1590 to moze 1605-18 albo dzida pod 167X po drodze 1628-35.) zrobiły swoje.. Znów zaczynam od 50k.. Foreks to gra błędów. Wygrywa ten co robi ich mniej. Wystarczy je wyeliminować i będzie OK.
Powiem więcej.. Bardzo trudno jest utrzymać zarobek, bo się człowiek rozluźnia i zaczyna się hazard bez zabezpieczeń.. Trudno jest zarobić, a jeszcze trudniej to utrzymać.TsunamiPL pisze:Było pisane wielokrotnie. Możesz zarobić 1000%, ale stracić tylko 100%.Świeżak44 pisze:Tak było.. chyba z 35k równo 100k zrobiłem..w dwa dni. Juz chciałem przechodzić na real w nastęnych dniach.. Później zaczęła się konsola, ze w przeciągu 2 miesięcy oddałem WSZYSTKO. Ostatnio było już 65k, ale -8k szaleństwo na rzeźniku bez SL i wczoraj -5,5k na luce (szkoda, ze z SLCaldeborn pisze:Swiezak po wyborach z 30K zrobil ponad 100K.
Jak wybija 1590 to moze 1605-18 albo dzida pod 167X po drodze 1628-35.) zrobiły swoje.. Znów zaczynam od 50k.. Foreks to gra błędów. Wygrywa ten co robi ich mniej. Wystarczy je wyeliminować i będzie OK.