A on jeszcze nie w L ?unruhe pisze:Czekali na daxie z tym ruchem az Swieżak będzie w pociągu
Fajnie by było gdyby jeszcze dziś tą ostatnią lukę na daxie domknęli.

A on jeszcze nie w L ?unruhe pisze:Czekali na daxie z tym ruchem az Swieżak będzie w pociągu
TsunamiPL pisze:A on jeszcze nie w L ?unruhe pisze:Czekali na daxie z tym ruchem az Swieżak będzie w pociągu
jeśli chodzi o AT klasyczną to maciupińka ta formacja, na dziennym już praktycznie nie widoczna.
Navik przypadek. Równie dobrze, mogłeś położyć depo i też by nikogo to nie zdziwiłonavik pisze:Dobry ...
Tydzień temu założyłem sobie rachunek demo ( pierwszy w zyciu w sumie z nudow i awarii u broka real ) i już zrobiłem na nim ponad 100% zysku.dodam tylko ,że nie siedze przy kompie jak świeży tylko pykam z telefonu... i to jak mam czas, albo sobie przypomnę że mam pozycje na demo i zajrzę co się tam dzieje.
Realne konto tak pięknie nie wygląda ...niestety.![]()
O co tu qufa chodzi?
To graj na demo tylko podłącz pod realny rachunek jakiegoś kopiera pozycji z demo :mrgreen:Navik oczywiście to żart nie bierz tego na serionavik pisze:Dobry ...
Tydzień temu założyłem sobie rachunek demo ( pierwszy w zyciu w sumie z nudow i awarii u broka real ) i już zrobiłem na nim ponad 100% zysku.dodam tylko ,że nie siedze przy kompie jak świeży tylko pykam z telefonu... i to jak mam czas, albo sobie przypomnę że mam pozycje na demo i zajrzę co się tam dzieje.
O co tu qufa chodzi?
o głowęnavik pisze:Dobry ...
O co tu qufa chodzi?