Ja tam mam longa tez, do konca sesji jeszcze troche zostaloPan Cogito pisze:Nadal Long?fx-technik pisze: Dziś DAX30 Long.

Ja tam mam longa tez, do konca sesji jeszcze troche zostaloPan Cogito pisze:Nadal Long?fx-technik pisze: Dziś DAX30 Long.
Po twoim poście patrzę nerwowo na wykresy, szukam Daxa, szukam paniki, a tu nic. Spokój na rynkuŚwieżak44 pisze:No i uwaliłem -1,1k.. Już niezła panika na DAX-ie.. Myślałem, ze odbiją trochę, a oni jak kamień. Zero reakcji.
Ja od samego rana jestem w sellskiter pisze:Ja tam mam longa tez, do konca sesji jeszcze troche zostaloPan Cogito pisze:Nadal Long?fx-technik pisze: Dziś DAX30 Long.
Jedno jest pewne, ktos z nas zarobi, nie wiadomo ktory ...Pan Cogito pisze: Ja od samego rana jestem w sell
Dalej mówisz, ze nie było paniki??? Ja pierwszy to zauważyłem.. na M1TsunamiPL pisze:Po twoim poście patrzę nerwowo na wykresy, szukam Daxa, szukam paniki, a tu nic. Spokój na rynkuŚwieżak44 pisze:No i uwaliłem -1,1k.. Już niezła panika na DAX-ie.. Myślałem, ze odbiją trochę, a oni jak kamień. Zero reakcji.