Ja tam mam longa tez, do konca sesji jeszcze troche zostaloPan Cogito pisze:Nadal Long?fx-technik pisze: Dziś DAX30 Long.
DayTrading: Czwartek 02.11.2017
Re: DayTrading: Czwartek 02.11.2017
Po twoim poście patrzę nerwowo na wykresy, szukam Daxa, szukam paniki, a tu nic. Spokój na rynkuŚwieżak44 pisze:No i uwaliłem -1,1k.. Już niezła panika na DAX-ie.. Myślałem, ze odbiją trochę, a oni jak kamień. Zero reakcji.
The only way is up
-
Michał - TopTrade
Ja od samego rana jestem w sellskiter pisze:Ja tam mam longa tez, do konca sesji jeszcze troche zostaloPan Cogito pisze:Nadal Long?fx-technik pisze: Dziś DAX30 Long.
Wczoraj pisałem również, że dzisiaj jest możliwe 1.1730 na eurusd. Najwidoczniej będzie to zrealizowane
Jedno jest pewne, ktos z nas zarobi, nie wiadomo ktory ...Pan Cogito pisze: Ja od samego rana jestem w sell
Jak tak patrze na M5, to nie jestem tak przekonany do swoich racji
Edek out , ujek out.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
Co to się porobiło.. Co z tym SP500???
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Dalej mówisz, ze nie było paniki??? Ja pierwszy to zauważyłem.. na M1TsunamiPL pisze:Po twoim poście patrzę nerwowo na wykresy, szukam Daxa, szukam paniki, a tu nic. Spokój na rynkuŚwieżak44 pisze:No i uwaliłem -1,1k.. Już niezła panika na DAX-ie.. Myślałem, ze odbiją trochę, a oni jak kamień. Zero reakcji.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Dadas jestes? moze nie uzywam metodologii DSWS, ale wyznaczylem miejsce zwrotu na EURGBP i wyszło.
W sensie, że trend jest UP i właśnie nastąpił koniec korekty spadkowej
a ED tak jak już mówiłem - kierunek 1.23
W sensie, że trend jest UP i właśnie nastąpił koniec korekty spadkowej
a ED tak jak już mówiłem - kierunek 1.23
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami