Ok, podziękował.leechang pisze:152,060
DayTrading: Czwartek 02.11.2017
Re: DayTrading: Czwartek 02.11.2017
Sorry, moje fibo znacznie lepsze. Lubie jak 100% jest na górze a zero na dole i poszczególne poziomy są respektowane..I tak są symetryczne rozłożone, więc nie ma znaczenia co jest na górze.. Nie bądźmy dogmatyczni.. Zobacz 88%, 50% i 23,6%.. wszystko jest respektowane, to znaczy że fibo jest dobre.xhDog pisze:U mnie standardowo 61,8%. Dlaczego fibo stawiasz do góry nogami?Świeżak44 pisze:Dwa razy juz na Edku zarobiłem, a wy dalej nie wiecie o co chodzi.. Poziom 23,6% to głęboka korekta, zawsze i wszędzie. Dobre miejsce do ponownego wejścia. Troche za wcześnie wyszłem, ale nie mam czasu tego pilnowac. DAX znowu niegrywalny, spadki odwołane..

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
a innym miejscu znalazłem to:dziki_75 pisze:w kalendarzu na 20:00 jest planowane ale Trump może zatweetować kiedy chceXAB pisze:w gore to szli wtedy byl sygnal jak pytalem technika o 1,1640 czy by gasilŚwieżak44 pisze:Edek L ponownie.. Idą w górę, tylko zrobili głęboka korektę.
teraz to skubanie do danych
a podwyzki stop nie zrobiau angoli
ciekawe o ktorej godz podadza szefa nowego fedu ?///
ktos cos wie ?
US President Trump is set to announce next Fed's head today, estimated at 15:15 GMT
ten sam portal i dwie różne informacje - i komu tu wierzyć???
tak pol zartemfreakout pisze:zwała na parach GBPxxx była dzisiaj tak oczywista że szok - wystarczyło zerknąć na wczorajszą świecę D1 na EURGBPteraz uważam że być może po jakieś małej korekcie funt dalej będzie zjeżdżać, bo jest jeszcze ponad 300 pips do zrobienia
formacja czarnego labedzie juz nie pamietam ale chyba 0.94

na gbp /usd oczywiscie
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Fibo troche przerobisz i do dziełaŚwieżak44 pisze:No jasne!Cblondyn pisze:Chcesz link do ciekawej strategii? Kiedys sie do niej sam przymierzałem ale z czasem o niej zapomniałemŚwieżak44 pisze:Edek L ponownie.. Idą w górę, tylko zrobili głęboka korektę.
Ta strategia kilka razy wygrała konkurs TMS

A Ty bardzo lubisz fibo przecież
-- Dodano: czw 02-11-2017, 14:25 --
W przypadku danych jak o 13,00 nic nie jest oczywiste. No chyba, że ktoś wie wcześniej jakie będą te dane albo co powie Prezes BoEfreakout pisze:zwała na parach GBPxxx była dzisiaj tak oczywista że szok - wystarczyło zerknąć na wczorajszą świecę D1 na EURGBPteraz uważam że być może po jakieś małej korekcie funt dalej będzie zjeżdżać, bo jest jeszcze ponad 300 pips do zrobienia
Tak,tak, zapomnij, że coś pisałem, tylko nie pisz, że 23%fibo to głęboka korektaŚwieżak44 pisze:Sorry, moje fibo znacznie lepsze. Lubie jak 100% jest na górze a zero na dole i poszczególne poziomy są respektowane..I tak są symetryczne rozłożone, więc nie ma znaczenia co jest na górze.. Nie bądźmy dogmatyczni.. Zobacz 88%, 50% i 23,6%.. wszystko jest respektowane, to znaczy że fibo jest dobre.xhDog pisze:U mnie standardowo 61,8%. Dlaczego fibo stawiasz do góry nogami?Świeżak44 pisze:Dwa razy juz na Edku zarobiłem, a wy dalej nie wiecie o co chodzi.. Poziom 23,6% to głęboka korekta, zawsze i wszędzie. Dobre miejsce do ponownego wejścia. Troche za wcześnie wyszłem, ale nie mam czasu tego pilnowac. DAX znowu niegrywalny, spadki odwołane..
No i zarobiłem na tym..

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
S-kę na DAX-ie sobie wziołem.. Dlaczego? SP500 ma problemy a mocno wzrosło..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
PANOWIE ????????????????/////
ZNOWU CYTUJECIE PO KILKA RAZY JEDEN TEKST
NIE DA SIE TEGO CZYTAC
ZNOWU CYTUJECIE PO KILKA RAZY JEDEN TEKST
NIE DA SIE TEGO CZYTAC
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Juz się tak przyzwyczaiłem do takiego fibo, ze nie potrafię tego zmienić. Tak się lepiej czuję, jak jest w ten sposób. I tak trzeba zawsze spojrzeć na wykres.. Wszyscy wiemy jak to działa, a że poziomy się sa odwrotnie numerowane to nieważne. Są symetryczne. Wiadomo o co chodzi..