-- Dodano: 02 lis 2017, 13:35 --
Na dziennym jest takmoneymaker pisze:
Na godzinnym jest konsola, na liniowym W1 coś takiego:
Na dziennym jest takmoneymaker pisze:
Na godzinnym jest konsola, na liniowym W1 coś takiego:
Tak to właśnie wygląda. Zwalają funta przed ogłoszeniem decyzji. Wydaje się, że o 13 jeszcze nie będzie większych ruchów. Dopiero po przemówienia Carney'a machnie naprawdę mocno.Kowlach pisze:A może chcą żebyś tak myślał.TsunamiPL pisze:Wykres kabla mówi mi, że podwyżki stóp % nie będzie dzisiaj a rynek się mocno rozczarujeW funta zapakowany jestem na całego. O 13 wszystko się rozstrzygnie.
Gdyby podwyżki nie było Carney straciłby wiarygodność.
w gore to szli wtedy byl sygnal jak pytalem technika o 1,1640 czy by gasilŚwieżak44 pisze:Edek L ponownie.. Idą w górę, tylko zrobili głęboka korektę.
w kalendarzu na 20:00 jest planowane ale Trump może zatweetować kiedy chceXAB pisze:w gore to szli wtedy byl sygnal jak pytalem technika o 1,1640 czy by gasilŚwieżak44 pisze:Edek L ponownie.. Idą w górę, tylko zrobili głęboka korektę.
teraz to skubanie do danych
a podwyzki stop nie zrobiau angoli
ciekawe o ktorej godz podadza szefa nowego fedu ?///
ktos cos wie ?
a krotko edek to taki cudakdziki_75 pisze:w kalendarzu na 20:00 jest planowane ale Trump może zatweetować kiedy chceXAB pisze:w gore to szli wtedy byl sygnal jak pytalem technika o 1,1640 czy by gasilŚwieżak44 pisze:Edek L ponownie.. Idą w górę, tylko zrobili głęboka korektę.
teraz to skubanie do danych
a podwyzki stop nie zrobiau angoli
ciekawe o ktorej godz podadza szefa nowego fedu ?///
ktos cos wie ?
Funt ostatnio był dla mnie trudny, ale teraz pytania są tendencyjneTsunamiPL pisze:Reakcja typowa dla funta