DayTrading: Czwartek 02.11.2017
- moneymaker
- Gaduła
Re: DayTrading: Czwartek 02.11.2017
AUDUSD, ponieważ poznaję ichimoku, proszę o konstruktywną krytykę osób stosujących ten wskaźnik/strategię.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pierwsze dane z UK. Mogą odpalić od razu nie czekając na stopy %.
The only way is up
Gra ktoś na kryptowalutach?
Ja nie, ale Kusus się chwalił że kupił bitcoina.Cblondyn pisze:Gra ktoś na kryptowalutach?
The only way is up
Pamietam ale to miał być long termTsunamiPL pisze:Ja nie, ale Kusus się chwalił że kupił bitcoina.Cblondyn pisze:Gra ktoś na kryptowalutach?
Mój brok ich nie ma. Starcza mi spekulacji na tym co oferuje mój brokCblondyn pisze:Pamietam ale to miał być long termTsunamiPL pisze:Ja nie, ale Kusus się chwalił że kupił bitcoina.Cblondyn pisze:Gra ktoś na kryptowalutach?

The only way is up
Będziesz kupowałBemowo1 pisze:edka będę kupował, albo sprzedawał.
kabel, dość czytelnie
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
- moneymaker
- Gaduła
Notowania bitcoin-a w IC Market:
moneymaker pisze:AUDUSD, ponieważ poznaję ichimoku, proszę o konstruktywną krytykę osób stosujących ten wskaźnik/strategię.
stosuję ale wyłącznie na d1. tak mnie uczono.
Patrząc na Twój wykres masz płytki retest chmury z reakcją w postaci harami prospadkowego, negatywy to czerwona nad niebieską i zielona nad ceną - pierwsze sygnały do zmiany trendu. Małym kapitałem można zarydzykować krótką.
Ale ....
na d1 z klasyki AT był 27.10 piękny sygnal do wzrostów.
a i taka uwaga. za mało masz przesuniety wykres w lewo i nie widzisz początku chmury. to powinno byc co najmniej 26 świec
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
- moneymaker
- Gaduła
Dziękuję. Chmurę widać, jak oddale, aby było czytelniej w ss-cie dałem zoom. Co do wejścia, kierowałem się d1, tam jest trend spadkowy i cena jest pod niebieską, a to chyba jest priorytetem, przy short-ach.