DayTrading: Poniedziałek 30.10.2017
Re: DayTrading: Poniedziałek 30.10.2017
Ja out z edka.
W sumie 21 pipsów. Nie jest źle jak na taką zmienność.
-- Dodano: 30 paź 2017, 16:19 --
Kiwi out, 32 pipsy.
Niżej kupie znowu.
W sumie 21 pipsów. Nie jest źle jak na taką zmienność.
-- Dodano: 30 paź 2017, 16:19 --
Kiwi out, 32 pipsy.
Niżej kupie znowu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To tylko gra Kotku, to tylko gra...
na złocie zamykają eski.
W piatek zamykali a dzisiaj pieknie nowe L idad4mian7 pisze:na złocie zamykają eski.
na poziomie 1277.427[/quote]d4mian7 pisze:jak nie zawrócąspontfx pisze:W piatek zamykali a dzisiaj pieknie nowe L idad4mian7 pisze:na złocie zamykają eski.
tzn sie zamkną
.. i zagrałem teraz swój setup na dywergencji i pięknie zadziałało.. +0,6k . Szybko, łatwo i bezproblemowo. PA to przeszłość. Automaty to wykorzystują do zgarniania waszej kasy.
-- Dodano: 30 paź 2017, 18:28 --
Zdradze wam, że jeśli ta korekta na SP wyhamuje, to DAX szybko wyskoczy. Silna dywergencja wzrostowa na DAX-ie.
Zdradze wam, że jeśli ta korekta na SP wyhamuje, to DAX szybko wyskoczy. Silna dywergencja wzrostowa na DAX-ie.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- Kazimierz S
- Pasjonat
Ale chyba to przez pomyłkę wcisnąłeś L na dax zamiast S ?Świeżak44 pisze:.. i zagrałem teraz swój setup na dywergencji i pięknie zadziałało.. +0,6k . Szybko, łatwo i bezproblemowo. PA to przeszłość. Automaty to wykorzystują do zgarniania waszej kasy.

Miód kupuj tylko Polski.
xDŚwieżak44 pisze:.. i zagrałem teraz swój setup na dywergencji i pięknie zadziałało.. +0,6k . Szybko, łatwo i bezproblemowo. PA to przeszłość. Automaty to wykorzystują do zgarniania waszej kasy.

ty to jednak troll jesteś bo nie można pisać takich dyrdymałów na poważnie

Świeżak ile ty masz lat ? straszne bzdury wypisujeszŚwieżak44 pisze:.. i zagrałem teraz swój setup na dywergencji i pięknie zadziałało.. +0,6k . Szybko, łatwo i bezproblemowo. PA to przeszłość. Automaty to wykorzystują do zgarniania waszej kasy.
-
- Maniak
A może w taki sposóbŚwieżak44 pisze:.. i zagrałem teraz swój setup na dywergencji i pięknie zadziałało.. +0,6k . Szybko, łatwo i bezproblemowo. PA to przeszłość. Automaty to wykorzystują do zgarniania waszej kasy.

wchodzisz: następnnie ustawiasz S/L i na pogaduchy lub

najwyżej ci zamknie na +1 a ile możesz wyciągnąć fiu, fiu

Ostatnio zmieniony 30 paź 2017, 17:53 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 2 razy.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

nie bedzie bo nie powinno byc tak uwazamTsunamiPL pisze:Funt dyskontuje już spodziewaną podwyżkę stóp.
Gorzej dla niego jak jej nie będzie.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora