Merlin, masz coś na złoto?d4mian7 pisze:teraz na złocie grają na podwójne dno. ciekawe kto wygra
DayTrading: Poniedziałek 30.10.2017
Re: DayTrading: Poniedziałek 30.10.2017
Może i racja. 50% fibo, to by się zgadzało.. Edek już się zbliża z pieniędzmi. Przywitam go na 50% fibo.MERLIN pisze:Wyżej TPŚwieżak44 pisze:A na Edziu S-ka.. Myślę , że nie oszuka.
-- Dodano: 30 paź 2017, 19:13 --
...i czekamy.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Maniak
OKleechang pisze:Jak widać ze statystyk większość robi to źle..Tolmon_Nika pisze: każdy zamyka kiedy chce ważne by depo nie naruszyć![]()
PEACE ===

hmm... trgo nie wiem

Ostatnio zmieniony 30 paź 2017, 18:30 przez Tolmon_Nika, łącznie zmieniany 1 raz.
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem

Niestety DAX coś się zaciął.. Jak tak dalej będzie się ociągał to go zamknę! 

To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Maniak
@leechang to właśnie miałem na myśliŚwieżak44 pisze:Niestety DAX coś się zaciął.. Jak tak dalej będzie się ociągał to go zamknę!

πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie

- fx-technik
- Fanatyk
Edek na oporze, rynek ok. 27 pips, potrzeba ataku Byków na opór.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
swiezak nie obraz sie ale jesli chcesz zarabiac pieniadze to musisz sie oduczyc grania na swiczkach sorki ale wiesz o co chodzi bo jak pisze wiekszosc anali gra na demo to w sumie ci nie zalezy
jajwyzej poklniesz troche ze cie znow wydymali
a przyzwyczajenia i nawyki zostaja to znam z autopsji
dlugo nie moglem oduczyc sie skubania a gralem na demo moze gora z 2 mce
i kurcze nauczcie sie bo prawie zaden nie pisze o 20 pip ile traci a to jest esencja gry choc strata wyglada podobnie
co innego 20 pip na 0,1 lot a co innego na 2 lotach
edek to ma spadac
jajwyzej poklniesz troche ze cie znow wydymali
a przyzwyczajenia i nawyki zostaja to znam z autopsji
dlugo nie moglem oduczyc sie skubania a gralem na demo moze gora z 2 mce
i kurcze nauczcie sie bo prawie zaden nie pisze o 20 pip ile traci a to jest esencja gry choc strata wyglada podobnie
co innego 20 pip na 0,1 lot a co innego na 2 lotach
edek to ma spadac
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk
DAX Long, ale za 10 pips, nie więcej.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
do oporu longuj ha ha hafx-technik pisze:DAX Long, ale za 10 pips, nie więcej.
na szybkiej
http://wstaw.org/h/1a523baaef5/linki/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Edek nie zrealizował się do końca chyba będzie upŚwieżak44 pisze:Nie było mnie przy kompie. Musiałem jechach z domu na parę godzin. Gratuluje kolejnego złapania pozycji. Wygląda tak precyzyjnie jakbyś wchodził na M1.Tolmon_Nika pisze:A może w taki sposóbŚwieżak44 pisze:.. i zagrałem teraz swój setup na dywergencji i pięknie zadziałało.. +0,6k . Szybko, łatwo i bezproblemowo. PA to przeszłość. Automaty to wykorzystują do zgarniania waszej kasy.
-- Dodano: 30 paź 2017, 18:28 --
Zdradze wam, że jeśli ta korekta na SP wyhamuje, to DAX szybko wyskoczy. Silna dywergencja wzrostowa na DAX-ie.![]()
wchodzisz: następnnie ustawiasz S/L i na pogaduchy lub
najwyżej ci zamknie na +1 a ile możesz wyciągnąć fiu, fiu
PS. Kolejny setup na dywergencji dla niewowiarków..Nie wyczekałem do końca na tą świeczkę fałszywego spadku (PA) i trochę mnie przewieźli, ale to będzie teraz rosło..
-- Dodano: 30 paź 2017, 19:04 --
Biz
... izamknąłem +159zł, bo ten środkowy bollinger trochę przeszkadza.. Ważne , że na plusie kolejna transakcja bez PA.
-- Dodano: 30 paź 2017, 19:09 --
Myślę, że już się przebili. Ponawiam L-kę.