XAB pisze:merlin co ty na to atakuja edka czy beda skubac do fedu ?
Mam z nim dylemat ,brakuje fali 5 cały spadek wygląda na korektę 1do1.Gdyby jednak zrobili cały zasięg RGR to wychodzi BAT z celem TP1 B następne wyżej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 30 paź 2017, 19:37 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam z nim dylemat ,brakuje fali 5 cały spadek wygląda na korektę 1do1
no fakt ale ruszyli by te nasze 1,1510 czy 11 o ktore sie spieralismy moze byc wtedy automaty by sie wlaczyly
oby bo chcialbym tego dolca zamknac bo mi tylko swap rosnie i rosnie
damian NIE SPIJ O GOLDZIE JUZ BYLO cofnij sie
SWIEZAK masz do polowy listopada pokazac ze na 1 pozycji ugrales 100 pip np na daxie
a skub sobie tez dodatkowo to wtedy bedziesz juz prawie gotowy
ma to byc
Ostatnio zmieniony 30 paź 2017, 19:47 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Mam z nim dylemat ,brakuje fali 5 cały spadek wygląda na korektę 1do1
no fakt ale ruszyli by te nasze 1,1510 czy 11 o ktore sie spieralismy moze byc wtedy automaty by sie wlaczyly
oby bo chcialbym tego dolca zamknac bo mi tylko swap rosnie i rosnie
damian NIE SPIJ O GOLDZIE JUZ BYLO cofnij sie
patrze tez na ten indeks i ten orgr na nim tez mnie oslabia bo taka slaba sprawdzalnosc czytalem gdzies w bosie
no chyba ze konczaca formacje to wtedy hmmm
zas craby jem czasem wiem z czym to sie je to o formacj zas rysowac i zaglebiac sie to juz nie moja bajka
choc z podziwem i doceniam gratki i przepraszam ale ja agngielski jestem zeroooo ja byc robic
takze jesli przekrecam to nie moja wina
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
przypominam ze w tym tyg trump wybiera szefa FED i jakis ruch pod to bedzie musi to podac
swiezak czekam na wejscie na 100 pipsow
zrob raz zmyle i nie szastaj lotami wejdz na pol lota i pokaz ze potrafisz 100tke machnac to
to tak po znajomosci ci sie przyznam mam na jednej pozycji 1000 pipsow he he
rwa i ucieklo te 10 pipsow od technika na daxie brrrrrrrrr
Ostatnio zmieniony 30 paź 2017, 20:08 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy macie dziś problemy z dostępem do notowań w bossie fx czy tylko ja mam ? Cały dzień nie mam notowan . Korzystam z telefonu bo w trasie jestem i nie wiem czy to telefon nawala czy brok.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...