DayTrading: Piątek 27.10.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 28 paź 2017, 00:00

Wzrost
3
33%
Bez zmian
1
11%
Spadek
5
56%

Liczba głosów: 9

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 27.10.2017

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Oświadczam, iż nie znam nikogo, ktoby uczył się u mnie i stracił tego typu pieniądze.
Powyższy post zawiera fałszywe pomówienia bez dowodów.

PS. Uczył, to niewłaściwe słowo.
Raczej współtworzył moją grupę.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2017, 19:29 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

Kusus pisze:Dadas mysli ze znajdzie frajera ktory uwierzy w nieskonczonosc ciagu fraktalnego ktory w najnizszej jego potedze da odwzorowanie na M1... hahaha :) Dadas odkryl ze zachowanie wykresu na mn jest takie same jak na m1 i przypierdolil fibo na swieczce z m15 zeby zlapac fale na m1 i do tego jeszcze mierzy ATR. Ja snie czy wy wszyscy na powaznie z nim o tym gadacie? Zarabiacie na tym? ryli? seriusli? po x latach na fx gadacie z dadasem o jego cudownym fibo fraktalu na wykresie ktory jest szumem? jesssu. dzizys, ludzie.

juz dwoch co w to uwierzylo skonczylo tak...
-100k

a drugi
-140k

Nickow nie bede podawal dla ochrony danych osobowych czy cus ale generalnie sami sie przyznali
ja fibo używam tylko do mierzenia zasięgów ze świec odwracających trend, bo w ten sposób działa to naprawdę dobrze :) żadne narzędzie nie zastąpi umiejętności czytania wykresu, ale jeśli już to potrafisz to taki DSWS może być fajnym dodatkiem

Awatar użytkownika
moneymaker
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: moneymaker »

L-ek można szukać na EURJPY, dywergencja, strefa S/D; ale uwaga, skośni we wtorek w nocy mają podać ważne dane (m.i. raport BoJ).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

fx-technik pisze:Oświadczam, iż nie znam nikogo, ktoby uczył się u mnie i stracił tego typu pieniądze.

taaaa.... to moze to zweryfikujemy?

-- Dodano: sob 28-10-2017, 19:34 --
freakout pisze:
Kusus pisze:Dadas mysli ze znajdzie frajera ktory uwierzy w nieskonczonosc ciagu fraktalnego ktory w najnizszej jego potedze da odwzorowanie na M1... hahaha :) Dadas odkryl ze zachowanie wykresu na mn jest takie same jak na m1 i przypierdolil fibo na swieczce z m15 zeby zlapac fale na m1 i do tego jeszcze mierzy ATR. Ja snie czy wy wszyscy na powaznie z nim o tym gadacie? Zarabiacie na tym? ryli? seriusli? po x latach na fx gadacie z dadasem o jego cudownym fibo fraktalu na wykresie ktory jest szumem? jesssu. dzizys, ludzie.

juz dwoch co w to uwierzylo skonczylo tak...
-100k

a drugi
-140k

Nickow nie bede podawal dla ochrony danych osobowych czy cus ale generalnie sami sie przyznali
ja fibo używam tylko do mierzenia zasięgów ze świec odwracających trend, bo w ten sposób działa to naprawdę dobrze :) żadne narzędzie nie zastąpi umiejętności czytania wykresu, ale jeśli już to potrafisz to taki DSWS może być fajnym dodatkiem
Fibo to jest narzedzie ktore w moim mniemaniu... inaczej. Zasiegi fibo mozna w ogole zaczac mierzyc dopiero od momentu pojawienia sie 1 fali. Nie ma zadnego sensu mierzyc tego na domniemanym poczatku trendu bez pierwszego impulsu. To nonsens a kazdy kto to robi nie wiem czym jest fibo. A juz mierzenie tego w ogole bez impulsu i jeszcze na sweczce i to jeszcze w dodatku mniejszej niz m5 to jest totalna glupota.
Ostatnio zmieniony 28 paź 2017, 19:35 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

fx-technik pisze:Oświadczam, iż nie znam nikogo, ktoby uczył się u mnie i stracił tego typu pieniądze.

Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

Kusus pisze:Fibo to jest narzedzie ktore w moim mniemaniu... inaczej. Zasiegi fibo mozna w ogole zaczac mierzyc dopiero od momentu pojawienia sie 1 fali. Nie ma zadnego sensu mierzyc tego na domniemanym poczatku trendu bez pierwszego impulsu. To nonsens a kazdy kto to robi nie wiem czym jest fibo. A juz mierzenie tego w ogole bez impulsu i jeszcze na sweczce i to jeszcze w dodatku mniejszej niz m5 to jest totalna glupota.
no widzisz, każdy ma do tego inne podejście, dla każdego działa co innego, a mi takie mierzenia nie raz pozwalały wyjść z pozycji co do pipsa :) tyle że ja tego używałem jeszcze w inny sposób, szukając odpowiednich świec na niższych interwałach i zasięgi wychodziły mi jeszcze mniejsze, dzięki czemu z łatwością byłem w stanie złapać trochę pestek :) ale przyszedł czas że mi się to znudziło i bawię się tym teraz w ramach ciekawostki, bo wyznaczanie jakichkolwiek zasięgów grając na M15 to trochę szaleństwo ;)

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

freakout pisze:
no widzisz, każdy ma do tego inne podejście, dla każdego działa co innego, a mi takie mierzenia nie raz pozwalały wyjść z pozycji co do pipsa :) tyle że ja tego używałem jeszcze w inny sposób, szukając odpowiednich świec na niższych interwałach i zasięgi wychodziły mi jeszcze mniejsze, dzięki czemu z łatwością byłem w stanie złapać trochę pestek :) ale przyszedł czas że mi się to znudziło i bawię się tym teraz w ramach ciekawostki, bo wyznaczanie jakichkolwiek zasięgów grając na M15 to trochę szaleństwo ;)
Zależy jakie zasięgi wyznaczasz.
Jeżeli życzeniowe, to zgadzam się, że szaleństwo.

Jednak, jeżeli oparte o typowość zachowań rynkowych, to wtedy masz duże PP po swojej stronie.

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

fx-technik pisze:

Taa.. a to ze zrobiles sobie z dzialu DT szkole forex i reklamujesz non stop twoj wskaznik to co? W 10 minut znajde kilkanascie osob ktore przewalily hajs uzywajac miedzy innymi bzdurnego DSWS. Masz licencje na zarzadzanie cudzym hajsem? Masz licencje na sprzedawanie i teklamowanie customowych wskaznikow? Masz licencje na nauczanie o psychologii i inwestowaniu? Nie masz... a straszysz mnie sadem i stalkingiem. Wez mlotek i puknij sie w leb a potem zastanow co robisz bo tak poza tym to ci powiem ze ... to co sie tu dzieje i czytanie o dsws w co drugim poscie powoduje u niektorych wymioty.

Przestaje juz z toba gadac zeby oszczedzic czytania tego postronnym osobom. Wez tylko pod uwage to, ze twoja reklama nauka oraz brak uprawnien do tego typu rzeczy moga Cie szybciutko sprowadzic na poziom podlogi.

Audusd jest chyba wyprzedany. Od poniedzialku bede szukal longow ale powoli. EA dalej w S jak pokazywalem. Oddam po 1.45 :)

warmia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: warmia »

MERLIN pisze:EU
Nic dodac , nic ujać ...przebicie linii szyi na zwiększonym wolumenie rozstrzyga sprawę.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Do tego co robię nie jest wymaga żadna licencja.
Niczego nie sprzedaję i niczego nie reklamuję, chociaż nie słyszałem o licencji na sprzedaż i reklamowanie
wskaźników i/lub innych narzędzi pomocnych w tradingu.
Niczyimi pieniędzmi nie zarządzam.
I nie nauczam za pieniądze, a jedynie dzielę się swoją wiedzą, doświadczeniem i narzędziami.
Z własną, autorską twórczością mogę robić to co chcę.
Psychologiem także nie jestem i nie prowadzę praktyk psychologicznych.

Zablokowany