Może jednak poczekać, dywergencja wydaje się "skonsumowana", fibo 61 - potencjalny opór i ogólny trend spadkowy.Świeżak44 pisze:Audi gotowe do startu.
DayTrading: Piątek 27.10.2017
- moneymaker
- Gaduła
Re: DayTrading: Piątek 27.10.2017
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kabel ma jeszcze trochę miejsca do zjazdu - wsparcie idealnie pokrywa się z zasięgami fibo ze świecy sygnalnej 

Mogą się trochę cofnąć , ale to już będzie szło w górę potem. To było fałszywe wybicie z kanału, do tego zakres świecy spadkowej klepnięty co do pipsa..sprawdzony 2 x.. Może sie jeszcze pokręcą w tych okolicach, ale ja już szukam dołka na L.moneymaker pisze:Może jednak poczekać, dywergencja wydaje się "skonsumowana", fibo 61 - potencjalny opór i ogólny trend spadkowy.Świeżak44 pisze:Audi gotowe do startu.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- fx-technik
- Fanatyk
Do tego masz właśnie albo DSWS, albo CandleFibo dostępny na FC.freakout pisze:kabel ma jeszcze trochę miejsca do zjazdu - wsparcie idealnie pokrywa się z zasięgami fibo ze świecy sygnalnej
-- Dodano: 28 paź 2017, 18:46 --
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DSWS to shit. Lepiej uzyc normalnego fibo bo to to samo tylko normalnie wyglada.fx-technik pisze:Do tego masz właśnie albo DSWS, albo CandleFibo dostępny na FC.freakout pisze:kabel ma jeszcze trochę miejsca do zjazdu - wsparcie idealnie pokrywa się z zasięgami fibo ze świecy sygnalnej

Dadas. Jesli chcesz bym przestal po tobie jechac to przestan sie reklamowac wskaznikiem ktory jest dostepny w MT4. Ty tylko zmieniles nazwe i nazwales go swoim imieniem a po drugie przestan wrzucac juz te wykresy w ktorych nie ma zadnej logiki bo liczysz poziomy od swiec a nie calej fali
Skoncz juz, prosze Cie. To przestane byc zlosliwy. Jesli dalej bedziesz na kazdym kroku reklamowal to gowno to bede po tobie jechal 24h az w koncu psychicznie nie wytrzymasz

jakoś wygodniej korzysta mi się z fibo wbudowanego w MT4, mimo że na DSWS'ie i CandleFibo spędziłem trochę czasufx-technik pisze:Do tego masz właśnie albo DSWS, albo CandleFibo dostępny na FC.freakout pisze:kabel ma jeszcze trochę miejsca do zjazdu - wsparcie idealnie pokrywa się z zasięgami fibo ze świecy sygnalnej

- fx-technik
- Fanatyk
DAX, pomiar DSWS:
PS. DSWS ma także opcję pomiaru fali, lub dowolnie wybranego odcinka w opcji Ruler_Mode.
Jednak, to nie jest potrzebne, ponieważ bardzo często fala zawiera się w jakiejś świecy Tf,
a przynajmniej aproksymacja jest wystarczająca.
-- Dodano: 28 paź 2017, 19:10 --
Ewentualny kontekst spadkowy jest na H4: -- Dodano: 28 paź 2017, 19:13 --
Co wygląda tak na M15:
Na chwilę obecną nie ma możliwości pomiaru ew. spadków, ponieważ nie ma takiej świecy.PS. DSWS ma także opcję pomiaru fali, lub dowolnie wybranego odcinka w opcji Ruler_Mode.
Jednak, to nie jest potrzebne, ponieważ bardzo często fala zawiera się w jakiejś świecy Tf,
a przynajmniej aproksymacja jest wystarczająca.
-- Dodano: 28 paź 2017, 19:10 --
Ewentualny kontekst spadkowy jest na H4: -- Dodano: 28 paź 2017, 19:13 --
Co wygląda tak na M15:
na DAX'ie target wypada na 13900, ale znając życie dojadą do okrągłego poziomu i zaliczą 14000 

- fx-technik
- Fanatyk
No spoko, ale czy tak ot z marszu?freakout pisze:na DAX'ie target wypada na 13900, ale znając życie dojadą do okrągłego poziomu i zaliczą 14000
Bez korekty?
Raczej chyba nie, chociaż wszystko jest możliwe.
Dadas mysli ze znajdzie frajera ktory uwierzy w nieskonczonosc ciagu fraktalnego ktory w najnizszej jego potedze da odwzorowanie na M1... hahaha
Dadas odkryl ze zachowanie wykresu na mn jest takie same jak na m1 i przypierdolil fibo na swieczce z m15 zeby zlapac fale na m1 i do tego jeszcze mierzy ATR. Ja snie czy wy wszyscy na powaznie z nim o tym gadacie? Zarabiacie na tym? ryli? seriusli? po x latach na fx gadacie z dadasem o jego cudownym fibo fraktalu na wykresie ktory jest szumem? jesssu. dzizys, ludzie.
juz dwoch co w to uwierzylo skonczylo tak...
-100k
a drugi
-140k
Nickow nie bede podawal dla ochrony danych osobowych czy cus ale generalnie sami sie przyznali

juz dwoch co w to uwierzylo skonczylo tak...
-100k
a drugi
-140k
Nickow nie bede podawal dla ochrony danych osobowych czy cus ale generalnie sami sie przyznali