Cblondyn pisze:shogomad pisze:Cblondyn pisze:
Odpisze jak ostatnim razem

Wzruszające bardziej niż "M jak Miłość"
Och jaka silna, emocjonalna więź kolegę łączy z jego GURU
Chyba dość bajek co?
Najlepsze to było "tradera w 2 tygodnie"

geniusz/talenciak w jednym
Cblondyn, z czym ty masz znowu problem ?
Tak, silna więź mnie łaczy z Dadasem i wcale sie tego nie wstydze. Jest dla mnie jak ojciec jeśli chodzi o fx.
takie więzi tworzą sie jak obcujesz z kimś długo w relacjach mentorsko uczniowskich. My mamy za sobą ponad 2 lata codziennych rozmów, sesji TV i siedzenia na żywo przed wykresami conajmniej kilka godzin dziennie.
A jeśli chodzi o "tradera w 2 tygodnie" to przeczytaj jeszcze raz mój post i dlaczego napisałem to w cudzysłowiu. Wyraźnie zaznaczyłem ,ze to byłą wręcz "tresura" newba kompletnego ,który pomimo że po tych dwóch tygodniach nic nie rozumiał z mechaniki popytu i podaży to skutecznie zarabiał na rynku powtarzając ciągle jeden wytresowany schemat i używając dostarczonych mu narzędzi. Coś na zasadzie jak większość ludzi (np kobiet ) używasz samochodu i prawdopodobnie nie ma zielonego pojęcia jak one działają...co nie przeszkadza im skutecznie przemieścićsie z punktu A do B
Jeśli masz większość forumowiczów za idiotów ok. Możesz taką opinie mieć nie moja brocha

I nie mieszaj do tego samochodu/samolotu/kserokopiarki błagam

Dla mnie to zwykłe bajki na potrzeby kogoś tam. Taką mam o tym opinie i jej nie zmienie bo zbyt długo w tym siedze.
Z tego co pamietam to ostatnio kolega sie deklarował, że udowodni to wszystko o czym pisze/pisał

Miało być konto, wejścia itp. Na deklaracjach się jak widać skończyło

Tylko zastanawia mnie, że juz drugi raz kolega się pojawia wręcz jak na zawołanie

Widać komuś bardzo na tym zależy
No widze właśnie. Brocha nie twoja, ale dupsko cie boli że ktoś się czegoś nauczył i korzysta.
ja wiem co widziałęm i w czym uczestniczyłem i twoje dowierzanie lub nie za bardzo mnie obchodzi.
Internet jest pełęn frustratów jak ty, którzy nie mają nic merytorycznego do powiedzenia, a ja nie zamierzam marnować czasu by ten stan zmieniać. Pisze tu tylko dlatego że swój dzienny target już dzisiaj wyrobiłem ( +30 na ropie )i przy piwku mam trochę czasu
A co do "kolegi" to nie wiem czy miałęś na myśli mnie czy Dadasa, ale ja sie nigdzie nie deklarowałem w żadne pokazywanie. Jak mimo wszystko znajdziesz post gdzie sie tak zadeklarowałem to z przyjemnością wszystko pokaże, łącznie ze statementami. Czekam więc
-- Dodano: 20 paź 2017, 16:33 --
Gdzie ?