shogomad daj spokoj juz nie oslabiaj nas tu dorosli ludzie sa
DayTrading: Piątek 20.10.2017
Re: DayTrading: Piątek 20.10.2017
spoko juz mnie wyleszczyli narka miszczu a ske edka zostawiam i tyle

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Jeśli masz większość forumowiczów za idiotów ok. Możesz taką opinie mieć nie moja brochashogomad pisze:Cblondyn pisze: Odpisze jak ostatnim razem
Wzruszające bardziej niż "M jak Miłość"
Och jaka silna, emocjonalna więź kolegę łączy z jego GURU![]()
Chyba dość bajek co?
Najlepsze to było "tradera w 2 tygodnie"geniusz/talenciak w jednym
Cblondyn, z czym ty masz znowu problem ?
Tak, silna więź mnie łaczy z Dadasem i wcale sie tego nie wstydze. Jest dla mnie jak ojciec jeśli chodzi o fx.
takie więzi tworzą sie jak obcujesz z kimś długo w relacjach mentorsko uczniowskich. My mamy za sobą ponad 2 lata codziennych rozmów, sesji TV i siedzenia na żywo przed wykresami conajmniej kilka godzin dziennie.
A jeśli chodzi o "tradera w 2 tygodnie" to przeczytaj jeszcze raz mój post i dlaczego napisałem to w cudzysłowiu. Wyraźnie zaznaczyłem ,ze to byłą wręcz "tresura" newba kompletnego ,który pomimo że po tych dwóch tygodniach nic nie rozumiał z mechaniki popytu i podaży to skutecznie zarabiał na rynku powtarzając ciągle jeden wytresowany schemat i używając dostarczonych mu narzędzi. Coś na zasadzie jak większość ludzi (np kobiet ) używasz samochodu i prawdopodobnie nie ma zielonego pojęcia jak one działają...co nie przeszkadza im skutecznie przemieścićsie z punktu A do B
I nie mieszaj do tego samochodu/samolotu/kserokopiarki błagam
Dla mnie to zwykłe bajki na potrzeby kogoś tam. Taką mam o tym opinie i jej nie zmienie bo zbyt długo w tym siedze.
Z tego co pamietam to ostatnio kolega sie deklarował, że udowodni to wszystko o czym pisze/pisał
Miało być konto, wejścia itp. Na deklaracjach się jak widać skończyło
Tylko zastanawia mnie, że juz drugi raz kolega się pojawia wręcz jak na zawołanie
Widać komuś bardzo na tym zależy
CzekamCblondyn pisze:Jak chcesz to moge ci pokazać gdzie należało wejść w pozycje i wyjść ze sporym profitemAndRaf pisze:Jest ktoś byczkiem na ujku i niedźwiadkiem na edku??
W dodatku to argumentując
Zainteresowany?
Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną.
chyba na looniem maskarada dobiega końca...
( ... zeby nie napisać " dobiegła")
- co najmniej od tygodnia szwagry pozycjonowali sie przed dzisiejszą niespodzianką
...

( ... zeby nie napisać " dobiegła")
- co najmniej od tygodnia szwagry pozycjonowali sie przed dzisiejszą niespodzianką
...
					Ostatnio zmieniony 20 paź 2017, 16:14 przez warmia, łącznie zmieniany 1 raz.

Wczoraj pisałem o spadkach na kablu, dokładnie jak się ukazał widoczny Pin , powiem że się udało z postawieniem tp, normalnie jak w mordę strzelił 
 i to jest właśnie strategia 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

OK. W sumie to żartowałem ale słowo się rzekłoAndRaf pisze:CzekamCblondyn pisze:Jak chcesz to moge ci pokazać gdzie należało wejść w pozycje i wyjść ze sporym profitemAndRaf pisze:Jest ktoś byczkiem na ujku i niedźwiadkiem na edku??
W dodatku to argumentując
Zainteresowany?
Wsparcie - wejście, opór - wyjście
https://charts.mql5.com/16/489/usdjpy-h ... ki-tms.png
- 

Tolmon_Nika
 - Maniak

UPS.... GINEKOFOBIAshogomad pisze:Cblondyn pisze: Odpisze jak ostatnim razem
Wzruszające bardziej niż "M jak Miłość"
Och jaka silna, emocjonalna więź kolegę łączy z jego GURU![]()
Chyba dość bajek co?
Najlepsze to było "tradera w 2 tygodnie"geniusz/talenciak w jednym
Cblondyn, z czym ty masz znowu problem ?
Tak, silna więź mnie łaczy z Dadasem i wcale sie tego nie wstydze. Jest dla mnie jak ojciec jeśli chodzi o fx.
takie więzi tworzą sie jak obcujesz z kimś długo w relacjach mentorsko uczniowskich. My mamy za sobą ponad 2 lata codziennych rozmów, sesji TV i siedzenia na żywo przed wykresami conajmniej kilka godzin dziennie.
A jeśli chodzi o "tradera w 2 tygodnie" to przeczytaj jeszcze raz mój post i dlaczego napisałem to w cudzysłowiu. Wyraźnie zaznaczyłem ,ze to byłą wręcz "tresura" newba kompletnego ,który pomimo że po tych dwóch tygodniach nic nie rozumiał z mechaniki popytu i podaży to skutecznie zarabiał na rynku powtarzając ciągle jeden wytresowany schemat i używając dostarczonych mu narzędzi. Coś na zasadzie jak większość ludzi (np kobiet ) używasz samochodu i prawdopodobnie nie ma zielonego pojęcia jak one działają...co nie przeszkadza im skutecznie przemieścićsie z punktu A do B
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
						Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
- 

Tomasz196407
 - Fanatyk

Cblondyn wszystko już prawie było,
ale jeszcze jedno
Magiczne słowo MISJA
Czasem sobie wspominam dzięki takim wpisom jak byłem dzieckiem,
tez mnie karmili takimi bajkami
ale dla dziecka to miłe

ale jeszcze jedno
Magiczne słowo MISJA
Czasem sobie wspominam dzięki takim wpisom jak byłem dzieckiem,
tez mnie karmili takimi bajkami
ale dla dziecka to miłe
- fx-technik
 - Fanatyk

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
						Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
A tak to powinno wyglądać teraz przy zajętej pozycji na D1, tak?