DayTrading: Piątek 20.10.2017
Re: DayTrading: Piątek 20.10.2017
Kermit, wiem że nie bawisz się w pary złotowe ale jak wg ciebie do końca miesiąca będzie zachowywała się para GBP/PLN.
Dzięki.
Dzięki.
-
- Fanatyk
Bemo po to jest forum żeby pisaćBemowo1 pisze:Szybki ten edek, a ktoś wczoraj pisał że takie nudy
m30 także w zgodzie z H1
-- Dodano: 20 paź 2017, 08:31 --
kabel dzienny, obrona Częstochowy

a nie uprawiac sportu pt JA jestem mistrz

eu nudy!!!
- fx-technik
- Fanatyk
Tak, Tomaszu, jesteś Mistrzem...Tomasz196407 pisze:Bemo po to jest forum żeby pisaćBemowo1 pisze:Szybki ten edek, a ktoś wczoraj pisał że takie nudy
m30 także w zgodzie z H1
kabel dzienny, obrona Częstochowy![]()
a nie uprawiac sportu pt JA jestem mistrz![]()
eu nudy!!!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Sport to zdrowie - np boks.
9:40 a edek na dziennym już zrobił zasłonę ciemnej chmury
9:40 a edek na dziennym już zrobił zasłonę ciemnej chmury

- fx-technik
- Fanatyk
Albo, ten DAX jeszcze nie wraca do 13000 - cusik nie bardzo chce...
-
- Fanatyk
Jakoś po czasie to zawsze wyjdzie dobrze na lewej stronie miszczufx-technik pisze:Tak, Tomaszu, jesteś Mistrzem...Tomasz196407 pisze:Bemo po to jest forum żeby pisaćBemowo1 pisze:Szybki ten edek, a ktoś wczoraj pisał że takie nudy
m30 także w zgodzie z H1
kabel dzienny, obrona Częstochowy![]()
eu nudy!!!

bo mu edek nie pozwalafx-technik pisze:Albo, ten DAX jeszcze nie wraca do 13000 - cusik nie bardzo chce...

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk
W biedroleniu w kółko o tym samym...Tomasz196407 pisze:Jakoś po czasie to zawsze wyjdzie dobrze na lewej stronie miszczufx-technik pisze:Tak, Tomaszu, jesteś Mistrzem...Tomasz196407 pisze:
Bemo po to jest forum żeby pisać![]()
eu nudy!!!
-- Dodano: 20 paź 2017, 09:48 --
Bo na Edku idą promocje!XAB pisze:bo mu edek nie pozwalafx-technik pisze:Albo, ten DAX jeszcze nie wraca do 13000 - cusik nie bardzo chce...
by Kermit.
-- Dodano: 20 paź 2017, 09:49 --
A ja mam S na DAX30, SL 20 Pips, TP 50 pips.
-- Dodano: 20 paź 2017, 09:55 --
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
edek ma wsparcie dzienne na 1.1787 i tygodniowe 1.1794. Zamkniecie tygodnia powyzej tych poziomów to wzrosty w kolejnym tygodniu. Przypuszczam że zobaczymy na tygodniowej świecy w niedzielę szpulkę lub doji, a w kolejnym tygodniu do czwartku góra, a po ECB dół ale to bliżej czwartku trzeba będzie ocenić po tym co sie pojawi na wykresie.
Edek powinien byc nazywany przez niedzwiedzie "Edek Wielki Łaskawy" bo rzadko sie zdarzaja dwie okazje na wyjscie z niewielka strata. A on i wczoraj i dzis dał szanse misiom. Trzeciej okazji nie bedzie. Na Oandzie kolejne 2% w S od wczoraj. Wiec mozna powiedziec bykowi "bedzie Pan zadowolony"
Edek powinien byc nazywany przez niedzwiedzie "Edek Wielki Łaskawy" bo rzadko sie zdarzaja dwie okazje na wyjscie z niewielka strata. A on i wczoraj i dzis dał szanse misiom. Trzeciej okazji nie bedzie. Na Oandzie kolejne 2% w S od wczoraj. Wiec mozna powiedziec bykowi "bedzie Pan zadowolony"
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk
13020 powinni wyhaczyć, bo tam SL Byczków stoją...
-- Dodano: 20 paź 2017, 10:09 --
A u mnie jest tak:
Jeżeli zaliczę SL na DAX, to stracę 50% dzisiejszego utargu.
Jeżeli zaliczę TP, to podwoję utarg z mała nawiązką.
-- Dodano: 20 paź 2017, 10:09 --
A u mnie jest tak:
Jeżeli zaliczę SL na DAX, to stracę 50% dzisiejszego utargu.
Jeżeli zaliczę TP, to podwoję utarg z mała nawiązką.