DayTrading: Piątek 20.10.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 21 paź 2017, 00:00

Wzrost
3
33%
Bez zmian
1
11%
Spadek
5
56%

Liczba głosów: 9

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 20.10.2017

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Kermit pisze:edek ma wsparcie dzienne na 1.1787 i tygodniowe 1.1794. Zamkniecie tygodnia powyzej tych poziomów to wzrosty w kolejnym tygodniu. Przypuszczam że zobaczymy na tygodniowej świecy w niedzielę szpulkę lub doji, a w kolejnym tygodniu do czwartku góra, a po ECB dół ale to bliżej czwartku trzeba będzie ocenić po tym co sie pojawi na wykresie.
Edek powinien byc nazywany przez niedzwiedzie "Edek Wielki Łaskawy" bo rzadko sie zdarzaja dwie okazje na wyjscie z niewielka strata. A on i wczoraj i dzis dał szanse misiom. Trzeciej okazji nie bedzie. Na Oandzie kolejne 2% w S od wczoraj. Wiec mozna powiedziec bykowi "bedzie Pan zadowolony"
K. zawsze jest ta możliwość parę p. złapać
wolno im i mi osobiście to wisi i powiewa jak gra Bemo czy grupa dadasa
Ty inni ja wstawiam wykres i to jest chleb powszedni forum N.
a nie wskaźnik dadasa i madrości

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

fx-technik pisze:
Tomasz196407 pisze:
Kermit pisze:edek ma wsparcie dzienne na 1.1787 i tygodniowe 1.1794. Zamkniecie tygodnia powyzej tych poziomów to wzrosty w kolejnym tygodniu. Przypuszczam że zobaczymy na tygodniowej świecy w niedzielę szpulkę lub doji, a w kolejnym tygodniu do czwartku góra, a po ECB dół ale to bliżej czwartku trzeba będzie ocenić po tym co sie pojawi na wykresie.
Edek powinien byc nazywany przez niedzwiedzie "Edek Wielki Łaskawy" bo rzadko sie zdarzaja dwie okazje na wyjscie z niewielka strata. A on i wczoraj i dzis dał szanse misiom. Trzeciej okazji nie bedzie. Na Oandzie kolejne 2% w S od wczoraj. Wiec mozna powiedziec bykowi "bedzie Pan zadowolony"
K. zawsze jest ta możliwość parę p. złapać
wolno im i mi osobiście to wisi i powiewa jak gra Bemo czy grupa dadasa
Ty inni ja wstawiam wykres i to jest chleb powszedni forum N.
a nie wskaźnik dadasa i madrości
Znowu biedrolisz o niczym, Mistrzu!

Zarabiaj, a nie gadaj.

Jakbyś tego nie rozumiał, to to, co będzie w przyszłym tygodniu. to nie jest DayTrading.
A tu jest wątek pt. Day Trading.

To nie jest wątek "Wróżenie o przyszłości"!!!
Zawsze byłes i jestes Pyskaty
a konkretów brak :lol:

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Tomaszu, konkretów to u ciebie brak.
Bo u mnie DAX30 zarabia właśnie i pomnaża mój utarg.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

fx-technik pisze:Tomaszu, konkretów to u ciebie brak.
Bo u mnie DAX30 zarabia właśnie i pomnaża mój utarg.
EOT
do PW miszcza i spokój :lol:

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

Tomasz. Mówiłem Ci przez tel że staram się już unikać zaczepek. Jak widać po moich wykresach nie poddaje się większości i gram to co sam widzę, nie to co widzą inni. Czasem punkty widzenia są zbieżne, czasem nie. Ale zgodzę się w 100% co do wykresów - nie ma wykresu nie ma co dyskutować bo bez genezy wejścia czy projekcji sam tekst w stylu dałem S, dałem L, zarobiłem złotówkę, straciłem 5 zł nic nie wniesie ani do mojego tradingu ani do tradingu kogokolwiek. Takie bicie piany.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

warmia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: warmia »

fx-technik pisze:
-- Dodano: 20 paź 2017, 09:49 --

A ja mam S na DAX30, SL 20 Pips, TP 50 pips.

-- Dodano: 20 paź 2017, 09:55 --
2017-10-20_095338.png

Trade ładny... już nawet pogratulować mozna.
Ale tak należy częściej :)

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

podstawowa zasada nie widze roznicy grac na edku na s czy bawic sie w dlugie zwlaszcza jesli sa takie super wrzutki wykresow jak pisze zlosliwie technik WROZBY
i mozna sobie miec wlasne porownanie
a do tomasza nie zartuj zjazd dla miska byl nie pare a prawie 60 pipsow
a pare pip to dopiero bedzie mozna zebrac jak wyjdzie nad 1,1860
A WG MNIE KROTKO POKAZUJE NA RAZIE ZE WSPARCIA KERMITA JEDNAK MOGA PEKNAC
tak sie gra jak rynek sie porusza i tyle a spokoj tu konieczny
Ostatnio zmieniony 20 paź 2017, 10:29 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Kermit pisze:Tomasz. Mówiłem Ci przez tel że staram się już unikać zaczepek. Jak widać po moich wykresach nie poddaje się większości i gram to co sam widzę, nie to co widzą inni. Czasem punkty widzenia są zbieżne, czasem nie. Ale zgodzę się w 100% co do wykresów - nie ma wykresu nie ma co dyskutować bo bez genezy wejścia czy projekcji sam tekst w stylu dałem S, dałem L, zarobiłem złotówkę, straciłem 5 zł nic nie wniesie ani do mojego tradingu ani do tradingu kogokolwiek. Takie bicie piany.
Chodzi mi o zasadniczość, !!
FORUM jest to miejsce dyskusji, wymiany uwag, komentarzy,
Zrobiło sie to śmietnisko w stylu - "Ty jestes (scie) debile nic nie umiecie, JA dadas ... itp
CO mi przeszkadza jego wykres pare kresek które w przeszłosci sparawdzałem skuteczność i nie wychodziło
bo gdzie linia cena przelatywała jak mucha przed przelepcem
Jego hipokryzje poparte paroma z grupy ze sa najwieksi traderzy i ublizanie innym

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Kermit, gdy pokazuję wykresy, to się nie podoba, gdy nie pokazuję, to się nie podoba.
No to po co w ogóle?
Ja się zgadzam, że ogólnie Edek jest do góry, tak jak generalnie pokazujesz.
Ale, to nic z DayTradingiem wspólnego nie ma.
To, co ty robisz, to takie wspieranie biednych, zagubionych, którzy siedzą w stratnej pozycji i
poszukują nadziei, że jednak pójdzie w ich kierunku, bo już mają gacie zasrane.
A to nie jest żadne wspieranie ich, tylko przeciwnie.
Oni nie nauczą się samodzielności w ten sposób.

A ja pokazałem cały proces myślowy wraz z wykresami, tu na tym forum.
Nie będę tego codziennie powtarzał, bo to jest trochę wymagające, żeby na bieżąco tradować i
tu wrzucać to co robię i myślę tu i teraz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

Tomasz196407 pisze:
Kermit pisze:Tomasz. Mówiłem Ci przez tel że staram się już unikać zaczepek. Jak widać po moich wykresach nie poddaje się większości i gram to co sam widzę, nie to co widzą inni. Czasem punkty widzenia są zbieżne, czasem nie. Ale zgodzę się w 100% co do wykresów - nie ma wykresu nie ma co dyskutować bo bez genezy wejścia czy projekcji sam tekst w stylu dałem S, dałem L, zarobiłem złotówkę, straciłem 5 zł nic nie wniesie ani do mojego tradingu ani do tradingu kogokolwiek. Takie bicie piany.
Chodzi mi o zasadniczość, !!
FORUM jest to miejsce dyskusji, wymiany uwag, komentarzy,
Zrobiło sie to śmietnisko w stylu - "Ty jestes (scie) debile nic nie umiecie, JA dadas ... itp
CO mi przeszkadza jego wykres pare kresek które w przeszłosci sparawdzałem skuteczność i nie wychodziło
bo gdzie linia cena przelatywała jak mucha przed przelepcem
Jego hipokryzje poparte paroma z grupy ze sa najwieksi traderzy i ublizanie innym
xxxxxxxxxxxxxxxx
niestety to stara zasada ten ktory ubliza przewaznie nie ma pojecia o forexie
i musi sie wyzyc bo mu nie poszlo

Zablokowany