DayTrading: Środa 18.10.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 19 paź 2017, 00:00

Wzrost
3
43%
Bez zmian
1
14%
Spadek
3
43%

Liczba głosów: 7

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Środa 18.10.2017

Nieprzeczytany post autor: XAB »

XAB pisze:
TsunamiPL pisze:Dax sky is the limit :mrgreen: :wink:

-- Dodano: śr 18-10-2017, 11:15 --

Siedzi ktoś z forum w s na daxie ?
np pewnie ja siedze na daxie ale oni tak latwo nie odpuszcza dlatego skracalem i 1ska z gory dalej no ok srednia
a co do ski na edku pisalem slka i rano ska byla dobra
teraz wymiana poszla 2lki male i jedna ska dalej wisi :(
technik
takie podbicie na dax byl szczyt 32 zrobili 80- cos tam to pryszczyk jak pozycjonujesz wiadomo juz rano bylo widac wyjscie
mialem ski 50-60-70i i tak do 100
3 z dolu zgaszone na 48 i mam ske z 130-80 i mi zwisa moga w gore podchodzic poczekam
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

kolbi123
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kolbi123 »

Świeżak44 pisze:
TsunamiPL pisze:
Świeżak44 pisze:Co oni tak cisną tego DAX-a???
Mówią na to hossa, lub rynek byka :d
Chodzi o samo wyjście. DAX wyszedł, a SP500 długo stał w miejscu i dołączył dopiero potem. Tak robią większe ruchy, na takiej zmyle. Przez ostatnie dni Ciągle DAX czekał na popołudnie na wzrosty, aż tu nagle zrobili inaczej. Niestety już zapomniałem tą zagrywkę i uwaliłem -5k. Teraz pewnie SP500 podciągnie jeszcze bardziej po południu i tak bedą się napędzać. Coś mi rano nie pasowało, no ale trudno.. PS. Co najmniej raz już tak wychodzili po dużej konsoli.

DJ to ładnie idzie ale jak by nie patrzał musztarda po obiedzie.

XAB
Fanatyk
Fanatyk

a na edku zasada prosta gry na krotko nie ma wyjscia na teraz nad 1,1766 to wzrostow tez nie ma
wyjda to wzrosty tez moze wyjda
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
nowy joker
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: nowy joker »

A ja w s-kach juz wszędzie dax odbił mój poziom i lecim w dół dj 23103 tak jak pisałem a sp500 2563 naruszyli wiec zobaczymy wszędzie juz mam s-ki otwarte i czekam do usiakow

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Świeżak44 pisze:
TsunamiPL pisze:
Świeżak44 pisze:Co oni tak cisną tego DAX-a???
Mówią na to hossa, lub rynek byka :d
Chodzi o samo wyjście. DAX wyszedł, a SP500 długo stał w miejscu i dołączył dopiero potem. Tak robią większe ruchy, na takiej zmyle. Przez ostatnie dni Ciągle DAX czekał na popołudnie na wzrosty, aż tu nagle zrobili inaczej. Niestety już zapomniałem tą zagrywkę i uwaliłem -5k. Teraz pewnie SP500 podciągnie jeszcze bardziej po południu i tak bedą się napędzać. Coś mi rano nie pasowało, no ale trudno.. PS. Co najmniej raz już tak wychodzili po dużej konsoli.
a nie pisalem ci bys sie nie sugerowal swiecami na sp500 tylko patrzyl co rynek kombinuje juz w nocy
bylo widac przecie wyszli nad 1300 i nie cofali sie wogole

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Edek L zamknięte.
The only way is up

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

XAB pisze:
XAB pisze:
TsunamiPL pisze:Dax sky is the limit :mrgreen: :wink:

-- Dodano: śr 18-10-2017, 11:15 --

Siedzi ktoś z forum w s na daxie ?
np pewnie ja siedze na daxie ale oni tak latwo nie odpuszcza dlatego skracalem i 1ska z gory dalej no ok srednia
a co do ski na edku pisalem slka i rano ska byla dobra
teraz wymiana poszla 2lki male i jedna ska dalej wisi :(
technik
takie podbicie na dax byl szczyt 32 zrobili 80- cos tam to pryszczyk jak pozycjonujesz wiadomo juz rano bylo widac wyjscie
mialem ski 50-60-70i i tak do 100
3 z dolu zgaszone na 48 i mam ske z 130-80 i mi zwisa moga w gore podchodzic poczekam
Nie martw sie i nie przejmuj,
omawiany dax tu na forum przez wszystkich wczoraj i przed ..
też wychodził im duzo nizej
to jest normalne stwierdzenie faktu po czasie :lol:

karnak
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: karnak »

AndRaf pisze:Widzę, że optymizm wczorajszych Longów ok 22giej na EDku minął, przecież wczoraj EDEK ruszał, no to ruszył, taka euforia tu panowała. Wczoraj pisałem,że spadnie do 1.17 i tam się wszystko rozegra - czy góra, czy dół. Jak któś nie ma pozycji to lepiej niech teraz nie otwiera, bo naprawdę może się wszystko zdarzyć, pozostaje czekać...
I nawet, gdy ED zaliczył dzisiaj dołek poniżej 1.173 nikt z tych apaczy L nie zameldował o wywaleniu na SL. :shock: :shock: :shock:
Taka gra z kiszeniem strat to do bani. :) :)
A po jakimś czasie , gdy ED wreszcie pójdzie do góry pochwalą się swoim "bohaterstwem" :)

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

ciekawe czemu ktos mial meldowac SL skoro klin, z ktorego wyszlismy nie zostal zanegowany tylko zretestowany. To gdzie mialby byc ten SL? Powyzej klina? :shock:
CI którzy puscili pod formacje harmoniczna tez zapewne SL mieli pod punktem X bo to normalne.
Pozdrawiam miski...psy szczekaja a karawana (z bykami) idzie dalej
Ostatnio zmieniony 18 paź 2017, 14:57 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
AndRaf
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: AndRaf »

karnak pisze:
AndRaf pisze:Widzę, że optymizm wczorajszych Longów ok 22giej na EDku minął, przecież wczoraj EDEK ruszał, no to ruszył, taka euforia tu panowała. Wczoraj pisałem,że spadnie do 1.17 i tam się wszystko rozegra - czy góra, czy dół. Jak któś nie ma pozycji to lepiej niech teraz nie otwiera, bo naprawdę może się wszystko zdarzyć, pozostaje czekać...
I nawet, gdy ED zaliczył dzisiaj dołek poniżej 1.173 nikt z tych apaczy L nie zameldował o wywaleniu na SL. :shock: :shock: :shock:
Taka gra z kiszeniem strat to do bani. :) :)
A po jakimś czasie , gdy ED wreszcie pójdzie do góry pochwalą się swoim "bohaterstwem" :)
:564: :564: :564:
Nie walcz z idiotami, mają przewagę liczebną.

Zablokowany