Nie potrafię, nie na tym forum.
Jestem idiotą i mam wykres świec Y1.
Mądrzejsi ode mnie nie mają wykresu Y1, a jak chcę im pomóc, to mnie od idiotów wyzywają.
Jestem idiotą. I na tym koniec tej dyskusji.
Chcesz normalnie pogadać z idiotą?
Zapraszam do kontaktu osobistego.
DayTrading: Piątek 06.10.2017
- fx-technik
- Fanatyk
Re: DayTrading: Piątek 06.10.2017
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Czy ja napisałem, że nie mam wykresu rocznego dziadku? Zapytalem o link do strony gdzie mozna go znalezc. Indykatora nie potrzebuje bo mam i nie potrzebny jest do tego jakis Dadas_fiu_bździu_indyk bo ogolnodostepny CustomCandle lub PeriodConverter wystarczy. Ale pytalem O LINK DO STRONY z innych względów. Nie masz linku to zamilcz w tym temacie, bo ktos pyta o pogode na jutro, a Ty odpisujesz że jak poprosi to mu prześlesz wczorajszą. Wyraziłem się w swoim pytaniu jasno i precyzyjnie, ale oczywiście "najinteligentniejszy" był jedynym który nie zrozumiał
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
fx-technik pisze:Nie potrafię, nie na tym forum.
Jestem idiotą i mam wykres świec Y1.
Mądrzejsi ode mnie nie mają wykresu Y1, a jak chcę im pomóc, to mnie od idiotów wyzywają.
Jestem idiotą. I na tym koniec tej dyskusji.
Chcesz normalnie pogadać z idiotą?
Zapraszam do kontaktu osobistego.
Dziwny gość jesteś.
Wystarczy kilka, w sumie prostych pytań i albo się obrażasz albo się obrażasz (zresztą nie tylko ty bo każdy specjalista na tym forum, którego pytałem o konkrety zaraz poczuwał się strasznie obrażony).
A ten kontakt osobisty to sobie daruje.
pzdr
PS: czy ktoś może zawołać kolegę czango - tego od opcji?
Czytać, pisać, wstawiać wykresy, żartować, ale się nie przechwalać kto ma większego.highend pisze:![]()
nie czytać forum

The only way is up
To po co czytasz? Skorzystaj sam ze swojej radyhighend pisze:![]()
nie czytać forum

-- Dodano: ndz 08-10-2017, 22:55 --
Może ze stooq by sie nadał?Kermit pisze:Czy ja napisałem, że nie mam wykresu rocznego dziadku? Zapytalem o link do strony gdzie mozna go znalezc. Indykatora nie potrzebuje bo mam i nie potrzebny jest do tego jakis Dadas_fiu_bździu_indyk bo ogolnodostepny CustomCandle lub PeriodConverter wystarczy. Ale pytalem O LINK DO STRONY z innych względów. Nie masz linku to zamilcz w tym temacie, bo ktos pyta o pogode na jutro, a Ty odpisujesz że jak poprosi to mu prześlesz wczorajszą. Wyraziłem się w swoim pytaniu jasno i precyzyjnie, ale oczywiście "najinteligentniejszy" był jedynym który nie zrozumiał
https://stooq.pl/q/?s=eurusd&c=100y&t=c&a=lg&b=1