MERLIN pisze:EU decyzja trójkąt diagonalny lub rozszerzony ,niestety tak to widzę
To nie jest tez jakiś problem duży, problemem jest to że on pod daną bandę podchodzi miesiąc.
MERLIN pisze:EU decyzja trójkąt diagonalny lub rozszerzony ,niestety tak to widzę
Jak popatrzeć na minicharts, to mi wcale spadkowo nie wygląda: -- Dodano: 05 paź 2017, 12:04 --sureshot pisze:ja mam prostsze pytanie, wybija 4real przed danymi, czy najpierw zrobia falszywke ?
Kusus pisze:Czuje sie tak jakby byly swieta. 0 plynnosci, dynamiki, czegokolwiek. Pamietam jak sie wkurzalem 25 grudnia ze dzienny range to 20 30 pipsow.
Bingo... to teraz moze tescik 1.1780 dla tych co juz sie przestawili na S. Czas start.Kusus pisze:Spoko spoko europa weszla do gry wiec edek do 18 pomaca jeszcze 3 razy week low i 3 razy high zebysmy przypadkiem nie pomysleli ze dzis jest ten dzien kiedy na sesji europejskiej beda dwie z rzedu swieczki tego samego koloru i zadna z nich nie bedzie pull backiem... :]
Takze zaraz tescik tak 1.1745 dla tych co maja dlugie i siedza na BE juz. A potem jak sie odwroca to 20 minutowy tescik 1.1770.