gratki nie wiem jak ale ten twoj wykres wyczuwa moje reakcje ha ha hafx-technik pisze:
natlukles na daxie znowu wiecej niz ja

a cos tam o korelacji
co jak co ale eur/dol bardzo czesto z daxem koreluje 9 na 10 sprawdzalnosc
gratki nie wiem jak ale ten twoj wykres wyczuwa moje reakcje ha ha hafx-technik pisze:
Wiesz, ja zawsze "tracę", gdy mi jakieś sugestie korelacyjne się wpierdalają w mózg.XAB pisze:gratki nie wiem jak ale ten twoj wykres wyczuwa moje reakcje ha ha hafx-technik pisze:
a cos tam o korelacji
mam ten problem z glowyfx-technik pisze:Wiesz, ja zawsze "tracę", gdy mi jakieś sugestie korelacyjne się wpierdalają w mózg.XAB pisze:gratki nie wiem jak ale ten twoj wykres wyczuwa moje reakcje ha ha hafx-technik pisze:
a cos tam o korelacji
Dziś miałem idealnego szorta na UJku, a z niego wysiadłem, bo mi coś się korelacyjnie ubzdurało.
Po czym nastąpił ten główny ruch.
pisal chyba blondyn stad ze sie na lki przymierzafx-technik pisze:Nie napisałem, ale mam zarabiające L na WTI...
Nie, patrzałem, wykoncypowałem, wszedłem i się prawie od razu ruszyło.XAB pisze:pisal chyba blondyn stad ze sie na lki przymierzafx-technik pisze:Nie napisałem, ale mam zarabiające L na WTI...
to na zas w rynek trzeba wejsc a nie przymierzac sie![]()
fajnie to brzmi wyrazny brak pewnosci nie zdazylem napisac a tez czasem na wti gram z tym ze rzadko
Rafal154 wczoraj o L pisał:XAB pisze:pisal chyba blondyn stad ze sie na lki przymierzafx-technik pisze:Nie napisałem, ale mam zarabiające L na WTI...
to na zas w rynek trzeba wejsc a nie przymierzac sie![]()
fajnie to brzmi wyrazny brak pewnosci nie zdazylem napisac a tez czasem na wti gram z tym ze rzadko