m5 tez do kitud4mian7 pisze:i wydaje mi sie ze prawdziwi trejderzy nie graja na niskich interwalach.

m5 tez do kitud4mian7 pisze:i wydaje mi sie ze prawdziwi trejderzy nie graja na niskich interwalach.
To ci się wydaje.d4mian7 pisze:i wydaje mi sie ze prawdziwi trejderzy nie graja na niskich interwalach.
Tak ale nasz apostoł rozwalił światowy system gry na M1, jest niczym Kondakov albo Kasparov w szachy. 0 pomylek i napierdalanie milionów. I dalej bedzie sie klocil ze wszystkimi.Cblondyn pisze: Trading kojarzy mi sie z cierpliwościa i strategia a nie "strzelaniem" jak na maszynie
Prawda, ale cierpliość polega na wyczekaniu na tą właściwą okazję.
A strategia polega na strategizowaniu właśnie, czyli na myśleniu co rynek robi i dlaczego.
Ja nigdy nie pisałem o strzelaniu jak na maszynie.
Ale i tak walisz na oslep jak amator. M1 to szum a nie gra - zrozum to w koncu
A jesli nawet to tylko w sytuacji gdy spread=0. Ale takich platform niestety nie ma.
Ale nie na fx,już ci to tłumaczyłem... jak zdarta płyta...fx-technik pisze:To ci się wydaje.d4mian7 pisze:i wydaje mi sie ze prawdziwi trejderzy nie graja na niskich interwalach.
Poznaj statystyki, kto jest najbogatszy.
HFT.
Poznaj jakl tradują w bankach.
Może ci się oczy otworzą.
pokaz te statystyki proszęfx-technik pisze:To ci się wydaje.d4mian7 pisze:i wydaje mi sie ze prawdziwi trejderzy nie graja na niskich interwalach.
HFT.
Nie porównuję się.barabaszek pisze:Teraz się do hft porównuje, dramat.
Jak trejdują w bankach? Lub jak trejdują banki?fx-technik pisze:
taaa, już to widze, skalpujace na m1 wielkie bankifx-technik pisze:To ci się wydaje.d4mian7 pisze:i wydaje mi sie ze prawdziwi trejderzy nie graja na niskich interwalach.
HFT.
Ktoś już tu na DT kiedyś wrzucał.d4mian7 pisze:pokaz te statystyki proszęfx-technik pisze:To ci się wydaje.d4mian7 pisze:i wydaje mi sie ze prawdziwi trejderzy nie graja na niskich interwalach.
HFT.