DayTrading: Poniedziałek 02.10.2017
Re: DayTrading: Poniedziałek 02.10.2017
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p885549
gu zasieg trojkata zrealizowany, 1.3310 pierwszy opor
gu zasieg trojkata zrealizowany, 1.3310 pierwszy opor
Chyba juz jada na indeksach?
-- Dodano: 02 paź 2017, 15:02 --
Jednak jeszcze nie przełamali wsparć.. Czekam.
-- Dodano: 02 paź 2017, 15:02 --
Jednak jeszcze nie przełamali wsparć.. Czekam.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Loonie to już nawet potwierdził,... że się wreszcie opamiętał
No cos się nie mogą zdecydować na te spadki, a to może oznaczać różne warianty. Kręcą, knuja gubią tropy. Spodziewałem się zdecydowanego ruchu od rana, a tu takie coś znowu..
- Kazimierz S
- Pasjonat
Spodziewaj się niespodziewanegoŚwieżak44 pisze:No cos się nie mogą zdecydować na te spadki, a to może oznaczać różne warianty. Kręcą, knuja gubią tropy. Spodziewałem się zdecydowanego ruchu od rana, a tu takie coś znowu..

Miód kupuj tylko Polski.
ujek h4 - trójkąt wewnątrz kanału wzrostowego. Bazowy scenariusz pokazałem na wykresie. Wcześniejsze wyjście dołem potweirdzone da sygnał do spadków
https://www.tradingview.com/x/EA3xJhj5/
https://www.tradingview.com/x/EA3xJhj5/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- fx-technik
- Fanatyk
Dopóki nie przejdą na D1 na S stronę mocy, to tak będzie, bo grubych nie ma.Świeżak44 pisze:No cos się nie mogą zdecydować na te spadki, a to może oznaczać różne warianty. Kręcą, knuja gubią tropy. Spodziewałem się zdecydowanego ruchu od rana, a tu takie coś znowu..
O, teraz się Byki pojawiły.
Do tego ATR mizerne...
Ostatnio zmieniony 02 paź 2017, 15:47 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Odbili się od czegoś..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Myslę że tam ta luka miała zostać domknięta i się odbiło zanim ją domkło.Świeżak44 pisze:Odbili się od czegoś..
- fx-technik
- Fanatyk
Akurat odbili prawie dokładnie od ceny Low dzisiejszej.kolbi123 pisze:Myslę że tam ta luka miała zostać domknięta i się odbiło zanim ją domkło.Świeżak44 pisze:Odbili się od czegoś..
Dlatego pisałem o poziomie D1.
To tak zawsze działa, jest po stronie L, więc te shorty to takie wątpliwe, dopóki nie przejdzie na stronę S.
Ostatnio zmieniony 02 paź 2017, 15:56 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !