DayTrading: Piątek 29.09.2017
Re: DayTrading: Piątek 29.09.2017
W ostatniej chwili zapakowałem się w longi na kangurze, dość zaskakująca reakcja jak na takie dane.
Objęcie hossy na h1, na kiwi również.
Ja od wczoraj trzymam L ale na razie nawet flagi nie moga przebic. Dramat jakis na tych kangurach. Kreca sie w range 20 pipsow i nic.Nieśmiertelny Trader pisze:W ostatniej chwili zapakowałem się w longi na kangurze, dość zaskakująca reakcja jak na takie dane.
Na kiwi bombardują retest, już trzeci raz.Kusus pisze:Ja od wczoraj trzymam L ale na razie nawet flagi nie moga przebic. Dramat jakis na tych kangurach. Kreca sie w range 20 pipsow i nic.Nieśmiertelny Trader pisze:W ostatniej chwili zapakowałem się w longi na kangurze, dość zaskakująca reakcja jak na takie dane.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wlazlem w EA na S 1.5080. SL 1.5120.Nieśmiertelny Trader pisze:Na kiwi bombardują retest, już trzeci raz.Kusus pisze:Ja od wczoraj trzymam L ale na razie nawet flagi nie moga przebic. Dramat jakis na tych kangurach. Kreca sie w range 20 pipsow i nic.Nieśmiertelny Trader pisze:W ostatniej chwili zapakowałem się w longi na kangurze, dość zaskakująca reakcja jak na takie dane.
a Ja znowu S na kangurze, skacze jak to kangur, czas w końcu na jakies wybicie.
Motają przed wtorkiem i decyzją RBA
Z objecia hossy zrobilo się objecie bessy
Motają przed wtorkiem i decyzją RBA
Z objecia hossy zrobilo się objecie bessy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
rzeźnik m15 na szybko - cel małej flagi 149,80
https://www.tradingview.com/x/f89pHaif/
https://www.tradingview.com/x/f89pHaif/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Na kangurze dzisiaj jest jeden wielki kaken
L.... jak teraz nie wybija to daje Sobie siana na ten tydzien
No kangurku rakieta, jak Wujek Elon uczył.
L.... jak teraz nie wybija to daje Sobie siana na ten tydzien

No kangurku rakieta, jak Wujek Elon uczył.
Rzeźnik.... nie wierzę co oni wyprawiają. Chyba przkręcili się w 2 stronę, a miało być tak pięknie 

Dobry....
Maja rozmach skr...ny ! Na geju dzis 2 razy pampersa zmieniałem bo w L rano wszedłem i depo juz trzeszczało
Maja rozmach skr...ny ! Na geju dzis 2 razy pampersa zmieniałem bo w L rano wszedłem i depo juz trzeszczało

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Nie wiem czy nie zamknąć rzeźnika, mam dużą pozycję na s, jakieś sugestie Panowie?