DayTrading: Piątek 29.09.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 30 wrz 2017, 00:00

Wzrost
4
44%
Bez zmian
1
11%
Spadek
4
44%

Liczba głosów: 9

navik
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 29.09.2017

Nieprzeczytany post autor: navik »

Dzis zamykają świeczkę tygodniowa i miesięczna , wiec myśle że na korektę trzeba poczekać do przyszłego tygodnia ...
Ale to jest forex wiec wszystko możliwe , ja pod taki scenariusz dzis rano brałem L i nie wiele brakło do żeby mnie powieźli ...
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

Bemowo1 pisze:Dzisiaj walka o kształt świecy miesięcznej i o kanał na liniowym tygodniowym
to jak z ta swieczka na dziennym ? :(
a na daxie to chyba niezle miska poharatalo brrr
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2017, 18:15 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
maniuszn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maniuszn »

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

No ładnie Daxik zaszalał na koniec :) Pewnie zaraz znowu znajdą się jacyś shortowicze :)

Swoją droga jest jakiś sentyment daxa? Chętnie bym zobaczył te 99% w schortach :) Na myfxbooku ani na oandzie nie widzę.

Awatar użytkownika
jen-yy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jen-yy »

Nieśmiertelny Trader pisze:No ładnie Daxik zaszalał na koniec :) Pewnie zaraz znowu znajdą się jacyś shortowicze :)

Swoją droga jest jakiś sentyment daxa? Chętnie bym zobaczył te 99% w schortach :) Na myfxbooku ani na oandzie nie widzę.
na mforex 92% w s
https://screenshots.firefox.com/xnDkCC1 ... .mforex.pl
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

Nieśmiertelny Trader pisze:No ładnie Daxik zaszalał na koniec :) Pewnie zaraz znowu znajdą się jacyś shortowicze :)

na 12874 bedzie strzal na 1tysiac w gore wiec zaczna ski sie budzic mocno dno bylo ostatnio na 11874
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

A mówiłem kop piłkę a nie szorć Daxa :lol:
Obrazek
The only way is up

Kowlach
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Kowlach »

No to popłynąłem. Tylko dax potrafi mnie tak wyr..chać. :d

Chociaż nie rozumiem siły tego indeksu. Wszystko się pierd..li, a on leci w górę bez żadnych oporów.
Wybory w Niemczech (sytuacja słaba), referendum w Katalonii i możliwe przez to problemy w Unii, redukcja bilansu w Stanach, silne euro, możliwość zakończenia QE w strefie, zamachy i wybuchy przez imigrantów, groźby i testy rakietowe w Korei, dane ze strefy Euro i Niemiec też bez szału.

Za dużo teraz eskowiczów. Skasują większość i zapewne dopiero wtedy będzie większy zjazd.

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Kowlach pisze:No to popłynąłem. Tylko dax potrafi mnie tak wyr..chać. :d

Chociaż nie rozumiem siły tego indeksu. Wszystko się pierd..li, a on leci w górę bez żadnych oporów.
Wybory w Niemczech (sytuacja słaba), referendum w Katalonii i możliwe przez to problemy w Unii, redukcja bilansu w Stanach, silne euro, możliwość zakończenia QE w strefie, zamachy i wybuchy przez imigrantów, groźby i testy rakietowe w Korei, dane ze strefy Euro i Niemiec też bez szału.

Za dużo teraz eskowiczów. Skasują większość i zapewne dopiero wtedy będzie większy zjazd.
Wygląda mi to na ostatnią fazę hossy - euforię. Pisałem pare dni temu.
Pare dni, tygodni i można zajmować s.
The only way is up

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

TsunamiPL pisze:
Kowlach pisze:No to popłynąłem. Tylko dax potrafi mnie tak wyr..chać. :d

Wygląda mi to na ostatnią fazę hossy - euforię. Pisałem pare dni temu.
Pare dni, tygodni i można zajmować s.

:lol:
a jaki sl 15k

Zablokowany