DayTrading: Piątek 29.09.2017
Re: DayTrading: Piątek 29.09.2017
Nie ma czegoś takiego jak szkoda.TsunamiPL pisze:Edek zamknięty +6. Szkoda można było +10.

Zawsze można więcej, tyle że to gubi bo następnym razem będziesz czekał za długo i pozycja znajdzie się na minus.
Zgadza sięKowlach pisze:Nie ma czegoś takiego jak szkoda.TsunamiPL pisze:Edek zamknięty +6. Szkoda można było +10.Ważne, że jest zysk i pozycja zamknięta zgodnie z planem.
Zawsze można więcej, tyle że to gubi bo następnym razem będziesz czekał za długo i pozycja znajdzie się na minus.

The only way is up
Świeżak44 pisze:Nie widzę L na Edku... Raczej teraz moniej w dół poleci.

No i poszedł ku niebu ... bydle ...TsunamiPL pisze:Edek zamknięty +6. Szkoda można było +10.

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
-rookie- pisze:Świeżak44 pisze:Nie widzę L na Edku... Raczej teraz moniej w dół poleci.

-- Dodano: pt 29-09-2017, 20:37 --
Edek ty stary ....navik pisze:No i poszedł ku niebu ... bydle ...TsunamiPL pisze:Edek zamknięty +6. Szkoda można było +10.

The only way is up
Od trzech dni siedziałem w S na G/J i liczyłem na zjazd , a dzis rano sie przestawiłem na L . Eski zamknąłem na małym + , a eLki prawie mnie wyzerowały ....ale.... wróciły na swoje miejsce ( prawie ) ... suma, sumarum tydzień na mały - .
Dałem dupy z tymi L kami... byłby fajny zysk z eSek...
Udanego wekendu
Dałem dupy z tymi L kami... byłby fajny zysk z eSek...
Udanego wekendu

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
USDCAD na longi?
Ale buja....
Weekend jest to buja