DayTrading: Czwartek 21.09.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 22 wrz 2017, 00:00

Wzrost
4
57%
Bez zmian
1
14%
Spadek
2
29%

Liczba głosów: 7

Nieśmiertelny Trader

Re: DayTrading: Czwartek 21.09.2017

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

Kangur do piachu, będzie spadał bez korekt ze złotkiem i srebrem po tego bad ticka sprzed paru miesięcy na sreberku, muszą go ładnie pokryć prawdziwą ceną :)

Fraktal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Fraktal »

Nieśmiertelny Trader pisze:Kangur do piachu, będzie spadał bez korekt ze złotkiem i srebrem po tego bad ticka sprzed paru miesięcy na sreberku, muszą go ładnie pokryć prawdziwą ceną :)
no przecież wczoraj wszyscy mówili że będzie rósł :)

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

Fraktal pisze:
Nieśmiertelny Trader pisze:Kangur do piachu, będzie spadał bez korekt ze złotkiem i srebrem po tego bad ticka sprzed paru miesięcy na sreberku, muszą go ładnie pokryć prawdziwą ceną :)
Paliwo się skończyło. Trzeba znowu wrócić na ziemię :) Ten Humbak przed podróżą na północ musi najpierw otrząsnąć sie z pasożytów robiąc głębokiego nura tak by tamtym zabrakło powietrza :) Przekonanie o wzrostach w głowach traderów zostało zasiane :twisted:

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

Pożyjemy zobaczymy - mam odmienne zdanie, a na S przyjdzie pora jak potwierdzi wybicie dolem z trojkata. :D
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Fraktal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Fraktal »

Ogólnie dzisiaj to jak w polskim filmie "nic się nie dzieje"

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Nieśmiertelny Trader pisze:
Fraktal pisze:
Paliwo się skończyło. Trzeba znowu wrócić na ziemię :) Ten Humbak przed podróżą na północ musi najpierw otrząsnąć sie z pasożytów robiąc głębokiego nura tak by tamtym zabrakło powietrza :) Przekonanie o wzrostach w głowach traderów zostało zasiane :twisted:
Moze przekaz im zeby szykowali poslady tak jak mi wczoraj sprzedajac ujka i geja. Naszykowalem specjalnie dla ciebie ale co najwyzej to dostales wielkiego pierda :)

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

Fraktal pisze:
po pierwsze nie wszyscy bo jakbys uważnie czytał to wiedziałbyś, że byli tacy co jasno pisali że zamykają L na kangurze i kiwi przed FED'em,
po drugie nie przypominam sobie Ciebie we wczorajszej dyskusji za to dziś do komentarza post factum pierwszy w kolejce :D :D :D
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Kermit pisze:
Fraktal pisze:
po pierwsze nie wszyscy bo jakbys uważnie czytał to wiedziałbyś, że byli tacy co jasno pisali że zamykają L na kangurze i kiwi przed FED'em,
po drugie nie przypominam sobie Ciebie we wczorajszej dyskusji za to dziś do komentarza post factum pierwszy w kolejce :D :D :D
:D
Daj spokój,
każdy może sobie popisać tu

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

złoto kupować!, bo mam pozycje na stratach :P

to tak a'propo przed czy po fakcie o pozycjach ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Bartomierz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Bartomierz »

pedro pisze:złoto kupować!, bo mam pozycje na stratach :P

to tak a'propo przed czy po fakcie o pozycjach ; )
Ja bym wysłał pocztówkę jakiemuś Wielkiemu Zagranicznemu Politykowi. Albo coś mu zalajkował. Zwykłe szaraczki Cię z tego z nie wyciągną :)
BBHMM :twisted:

Zablokowany