DayTrading: Czwartek 21.09.2017
Re: DayTrading: Czwartek 21.09.2017
Kangur do piachu, będzie spadał bez korekt ze złotkiem i srebrem po tego bad ticka sprzed paru miesięcy na sreberku, muszą go ładnie pokryć prawdziwą ceną 

no przecież wczoraj wszyscy mówili że będzie rósłNieśmiertelny Trader pisze:Kangur do piachu, będzie spadał bez korekt ze złotkiem i srebrem po tego bad ticka sprzed paru miesięcy na sreberku, muszą go ładnie pokryć prawdziwą ceną

Paliwo się skończyło. Trzeba znowu wrócić na ziemięFraktal pisze:no przecież wczoraj wszyscy mówili że będzie rósłNieśmiertelny Trader pisze:Kangur do piachu, będzie spadał bez korekt ze złotkiem i srebrem po tego bad ticka sprzed paru miesięcy na sreberku, muszą go ładnie pokryć prawdziwą ceną

Pożyjemy zobaczymy - mam odmienne zdanie, a na S przyjdzie pora jak potwierdzi wybicie dolem z trojkata.Nieśmiertelny Trader pisze:Kangur do piachu, będzie spadał bez korekt ze złotkiem i srebrem po tego bad ticka sprzed paru miesięcy na sreberku, muszą go ładnie pokryć prawdziwą ceną

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ogólnie dzisiaj to jak w polskim filmie "nic się nie dzieje"
Moze przekaz im zeby szykowali poslady tak jak mi wczoraj sprzedajac ujka i geja. Naszykowalem specjalnie dla ciebie ale co najwyzej to dostales wielkiego pierdaNieśmiertelny Trader pisze:Paliwo się skończyło. Trzeba znowu wrócić na ziemięFraktal pisze:no przecież wczoraj wszyscy mówili że będzie rósłNieśmiertelny Trader pisze:Kangur do piachu, będzie spadał bez korekt ze złotkiem i srebrem po tego bad ticka sprzed paru miesięcy na sreberku, muszą go ładnie pokryć prawdziwą cenąTen Humbak przed podróżą na północ musi najpierw otrząsnąć sie z pasożytów robiąc głębokiego nura tak by tamtym zabrakło powietrza
Przekonanie o wzrostach w głowach traderów zostało zasiane

po pierwsze nie wszyscy bo jakbys uważnie czytał to wiedziałbyś, że byli tacy co jasno pisali że zamykają L na kangurze i kiwi przed FED'em,Fraktal pisze:
no przecież wczoraj wszyscy mówili że będzie rósł
po drugie nie przypominam sobie Ciebie we wczorajszej dyskusji za to dziś do komentarza post factum pierwszy w kolejce

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
-
- Fanatyk
Kermit pisze:po pierwsze nie wszyscy bo jakbys uważnie czytał to wiedziałbyś, że byli tacy co jasno pisali że zamykają L na kangurze i kiwi przed FED'em,Fraktal pisze:
no przecież wczoraj wszyscy mówili że będzie rósł
po drugie nie przypominam sobie Ciebie we wczorajszej dyskusji za to dziś do komentarza post factum pierwszy w kolejce![]()
![]()

Daj spokój,
każdy może sobie popisać tu
złoto kupować!, bo mam pozycje na stratach
to tak a'propo przed czy po fakcie o pozycjach ; )

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- Bartomierz
- Pasjonat
Ja bym wysłał pocztówkę jakiemuś Wielkiemu Zagranicznemu Politykowi. Albo coś mu zalajkował. Zwykłe szaraczki Cię z tego z nie wyciągnąpedro pisze:złoto kupować!, bo mam pozycje na stratach![]()

BBHMM