DayTrading: Piątek 15.09.2017
Re: DayTrading: Piątek 15.09.2017
eur/gbp
-- Dodano: 16 wrz 2017, 11:17 --
edek m30 jesteśmy wyżej, ale jednak niżej.
-- Dodano: 16 wrz 2017, 11:20 --
H1, tu nadal rządzi byk
-- Dodano: 16 wrz 2017, 11:17 --
edek m30 jesteśmy wyżej, ale jednak niżej.
-- Dodano: 16 wrz 2017, 11:20 --
H1, tu nadal rządzi byk
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
SP500 jeszcze trochę wyżej powinien pójść. 2507-2511 - te okolice obstawiam do odbicia.
- nowy joker
- Pasjonat
Ja jeszcze wyżej 2532dargoth pisze:SP500 jeszcze trochę wyżej powinien pójść. 2507-2511 - te okolice obstawiam do odbicia.
taaa.....nowy joker pisze:Ja jeszcze wyżej 2532dargoth pisze:SP500 jeszcze trochę wyżej powinien pójść. 2507-2511 - te okolice obstawiam do odbicia.

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Ja obstawiam z 2700 bo jak pokazuje historia - odstępy/różnice w cenie pomiędzy dniem kryzysu/tąpnięcia a ostatnią górką są dość duże tak więc teraz tąpnięcia nie będzie bo jesteśmy za blisko ostatnich szczytów i ostatnich tąpnięć
dada, nie ma za co

dada, nie ma za co

Nie mam pojęcia gdzie spadnie, ale tak jak ty jesteś przekonany, że wyżej cena nie pójdzie, tak ja jestem pewny, że to jeszcze nie koniec wzrostów. Być może, że nowy joker jest nawet bliżej wytypowania punktu odbicia niż ja.highend pisze:taaa.....nowy joker pisze:Ja jeszcze wyżej 2532dargoth pisze:SP500 jeszcze trochę wyżej powinien pójść. 2507-2511 - te okolice obstawiam do odbicia.a spadek potem dokąd obstawiacie?
Zakładam, że za pierwszym razem cena gwałtownie spadnie, potem szybko wróci i zrobi nowy szczyt niewiele wyżej i dopiero wtedy zleci na dobre.
Myliłem się już wiele razy, więc i tym razem mogę nie mieć racji. W przyszłym tygodniu pewnie się przekonamy.
Jeśli spadki są już blisko, to czeka nas umocnienie dolara ze względu na stopy procentowe w USA oraz jena i franka.
-
- Fanatyk
GJ
pierwsze zasięgi zrealizowane, wynikajace z kanału i zasiegów
Docelowo imo dużo wyżej
Trójkąt jako F. B w korekcie płaskiej nie wystepuje,!
w korekcie prostej jest ale duzo mniejszy zakres cenowy łacznie z wszystkimi podfalami B nie wiekszy niz dwukrotność fali A,
Grzesiek nic nie wstawia to ja
https://www.mixcloud.com/catalin-godean ... by-catago/
Docelowo imo dużo wyżej
w korekcie prostej jest ale duzo mniejszy zakres cenowy łacznie z wszystkimi podfalami B nie wiekszy niz dwukrotność fali A,
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2017, 19:23 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 2 razy.
EURUSD - jak na razie mamy trend wzrostowy średnioterminowy, jest trochę miejsca na boczniaka i dystrybucję, a później mogą być spadki: 

Tomasz196407 pisze:GJ
Docelowo imo dużo wyżej
mocna ta rozpiska na rzeźniku, szacun ...

nie siada mi Twój mix Tomasz, dzisiaj mam taki nastrój: https://www.youtube.com/watch?v=xIpFO5Faz5U

a teraz przy szklance zacnego rudzielca przeanalizuje sobie rzeźnika

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski