Mnie już nic nie zaskoczy na tych indeksach.Tony S. pisze:2500 musi odbić
DayTrading: Piątek 15.09.2017
Re: DayTrading: Piątek 15.09.2017
Kowlach pisze:Mnie już nic nie zaskoczy na tych indeksach.Tony S. pisze:2500 musi odbić
2497 jako poziom reakcji mialem wyznaczony.
Na sp500
Na sp500
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Ale indeksy to wyjątkowo łatwo się wspinają
-
Nieśmiertelny Trader
No spoko, faktycznie była reakcja... w górę. Poziom zaliczony, great work !highend pisze:2497 jako poziom reakcji mialem wyznaczony.
Na sp500
Dobry...
W tym tygodniu zrobiłem 110 % depo i .... przewaliłem cały zysk w jednym trejdzie ... w piątek ... niech to ch... strzeli .... oddałem trejd w ostatniej minucie handlu .
Musze walnąc coś mocniejszego .
Udanego weekendu wszystkim
W tym tygodniu zrobiłem 110 % depo i .... przewaliłem cały zysk w jednym trejdzie ... w piątek ... niech to ch... strzeli .... oddałem trejd w ostatniej minucie handlu .
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
navik pisze:Dobry...
Przesmiewco poczekaj co będzie w przyszłym tyg....Nieśmiertelny Trader pisze: No spoko, faktycznie była reakcja... w górę. Poziom zaliczony, great work !
2497 jest. I zdziwi mnie jak będzie wyzej.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p862640 - jeszcze 600 pips i dolecą do targetu 
Ed tygodniowy, zdziwię się jak nie będzie kontynuacji trendu.
Ed dzienny, zdziwię się jak to nie zacznie spadać.
Z telefonu guzik widziałem, h1 - spadliśmy pod sufit
Tomkowi na pewno spodobają się powyższe analizy z dziennego i tygodniowego, za ich jednoznaczny wydźwięk
A ja będę zagrywał z niskiego TF, jeżeli będzie otwarcie z luką bessy, to domykamy lukę i spadamy.
Ed dzienny, zdziwię się jak to nie zacznie spadać.
Z telefonu guzik widziałem, h1 - spadliśmy pod sufit
Tomkowi na pewno spodobają się powyższe analizy z dziennego i tygodniowego, za ich jednoznaczny wydźwięk
A ja będę zagrywał z niskiego TF, jeżeli będzie otwarcie z luką bessy, to domykamy lukę i spadamy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.