DayTrading: Piątek 15.09.2017
Re: DayTrading: Piątek 15.09.2017
Z rok temu gj tak chodził prawie codziennie.
pedro pisze:rzeźnik zabił w tym tygodniu, a dziś to już w ogóle, przegięcie... jedzie ktoś tym pociągiem? ... : )
Ja jechalem do 146 ale sie przestraszylem i ucieklem. Kurfa ale to co oni tam odwalaja to masakra... Jeszcze chwila i tysiac pipsow w tydzien wykręcą.
Imo Indeks Dolara zmierza w kierunku luki i dolnej LT
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Coś sie stało w Japonii? Wszystkie pary z jenem mocno wzrastają. Może znowu jakaś awaria elektrowni?
Jedna osoba tutaj na forum na rzezniku od 141 wieszczy non stop spadki a juz jest 900 wyzej
gosciu musi miec mocne nerwy 

Jaka Japonia ,to przez ChinyCblondyn pisze:Coś sie stało w Japonii? Wszystkie pary z jenem mocno wzrastają. Może znowu jakaś awaria elektrowni?
ja miałem od 143 i w okolicach 146 mnie wycięli na trailowanym stopie... cuda się dzieją, ... najlepsze to, że praktycznie bez korekt to ciągnie i w takim tempie, że głowa mała ... fajnie to z boku wygląda : )Kusus pisze:pedro pisze:rzeźnik zabił w tym tygodniu, a dziś to już w ogóle, przegięcie... jedzie ktoś tym pociągiem? ... : )
Ja jechalem do 146 ale sie przestraszylem i ucieklem. Kurfa ale to co oni tam odwalaja to masakra... Jeszcze chwila i tysiac pipsow w tydzien wykręcą.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Spada, a grubasy robią zakupy. Dodatkowy mld dolarów pojawił się na rynku bitcoina pomimo spadków. Przerzucają z giełd na krypto, ale jak wiadomo grubasy żeby się obkupić dołek muszą zrobić. Jak giełdy polecą w dół, BTC zacznie się umacniać. Także spoko, jak nie używasz lewaru, to trzeba poczekać na luzie. W tym roku powinno 7000 pęknąć.dobryfxplayer pisze:co sie dzieje z BTC. ktos wie?
Jest kilka krypto, którym warto poświęcić więcej uwagi np.: NXS, EDG, XVG, ZEC, ZEN, DMD i sporo innych z potencjałem. W ZEC podobno sporo inwestuje grubą kasę JP Morgan, którego prezes ostatnio ogłosił, że BTC to oszustwo.
Chiny chcą napaść na Japonie?MERLIN pisze:Jaka Japonia ,to przez ChinyCblondyn pisze:Coś sie stało w Japonii? Wszystkie pary z jenem mocno wzrastają. Może znowu jakaś awaria elektrowni?

muszę iść w szabas do świątyni... sprzedałem złoto... liczę, że rabe mi wybaczy ze względu na zyski ... ; )
Jutro też jest dzień.