Ja tam czekam na 100kdargoth pisze:Spada, a grubasy robią zakupy. Dodatkowy mld dolarów pojawił się na rynku bitcoina pomimo spadków. Przerzucają z giełd na krypto, ale jak wiadomo grubasy żeby się obkupić dołek muszą zrobić. Jak giełdy polecą w dół, BTC zacznie się umacniać. Także spoko, jak nie używasz lewaru, to trzeba poczekać na luzie. W tym roku powinno 7000 pęknąć.dobryfxplayer pisze:co sie dzieje z BTC. ktos wie?
Jest kilka krypto, którym warto poświęcić więcej uwagi np.: NXS, EDG, XVG, ZEC, ZEN, DMD i sporo innych z potencjałem. W ZEC podobno sporo inwestuje grubą kasę JP Morgan, którego prezes ostatnio ogłosił, że BTC to oszustwo.
DayTrading: Piątek 15.09.2017
Re: DayTrading: Piątek 15.09.2017
A jakieś swapy są na tej parze liczone? W życiu na tym nie grałemdargoth pisze:Spada, a grubasy robią zakupy. Dodatkowy mld dolarów pojawił się na rynku bitcoina pomimo spadków. Przerzucają z giełd na krypto, ale jak wiadomo grubasy żeby się obkupić dołek muszą zrobić. Jak giełdy polecą w dół, BTC zacznie się umacniać. Także spoko, jak nie używasz lewaru, to trzeba poczekać na luzie. W tym roku powinno 7000 pęknąć.dobryfxplayer pisze:co sie dzieje z BTC. ktos wie?
Jest kilka krypto, którym warto poświęcić więcej uwagi np.: NXS, EDG, XVG, ZEC, ZEN, DMD i sporo innych z potencjałem. W ZEC podobno sporo inwestuje grubą kasę JP Morgan, którego prezes ostatnio ogłosił, że BTC to oszustwo.
GJ imo wzór jest prosty ale czasami bywa złożony ,warto go zapamiętać
Uwaga na EG może być odbicie 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2017, 11:49 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

MERLIN pisze:GJ imo wzór jest prosty ale czasami bywa złożony ,warto go zapamiętać
Sell na ujku
Kolejna próba rakietowa tego pojeeba z Korei Płn. Pewnie stąd te mocne osłabienie jena
- dobryfxplayer
- Maniak

a skad wiesz ze wystrzelil rakiete? widziales ja?Cblondyn pisze:Kolejna próba rakietowa tego pojeeba z Korei Płn. Pewnie stąd te mocne osłabienie jena
a moze to usa, japonia, ruskie, chiny, hujiny itd... chca abys tak myslal? moze przygotowuja publicznosc pod swoj gruby plan...
ja jestem zawsze bardzo sceptyczny przed jakimikolwiek doniesieniami medialnymi.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Nie gram na tym u forexowego brokera, tylko inwestuję w dłuższym terminie na Bittrexie. Tam swapów nie ma na kryptowalutach. Rynek jest niezwykle interesujący, zwłaszcza dla dobrych techników. Wszystko jest bardziej przewidywalne, bo nie ma newsów makroekonomicznych. Inwestując w krypto doradzałbym dobrze zabezpieczyć komputer i zaopatrzyć się w portfel zewnętrzny, giełdy są dość niepewne, a hakerzy polują na okazje i ludziom giną pieniądze.Cblondyn pisze: A jakieś swapy są na tej parze liczone? W życiu na tym nie grałem
-- Dodano: pt 15-09-2017, 11:01 --
Jen jest bardzo wrażliwy na SP500. Osłabiany jest, bo to waluta rezerwowa i podczas zwały na indeksach będzie się umacniał. Grubasy pozwalają na osłabienie jena, bo oni zawsze sprzedają na szczytach i kupują w dołkach. Teraz pędzą go, żeby się przed spadkami znalazł w odpowiednim miejscu, w międzyczasie będą go skupować i pozbywać się innych walut z krociowymi zyskami.Cblondyn pisze:Kolejna próba rakietowa tego pojeeba z Korei Płn. Pewnie stąd te mocne osłabienie jena
Ten idiota z Korei Pln wywola w koncu wojne. To samo sie dzialo z Hitlerem 100 lat temu a kazdy wie jak sie skonczylo. Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie konfliktu zbrojnego w Europie...
GA
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.