tylko 250 pips najpierw spadłohighend pisze:Eur Powerhaha
A nie wierzyli
Jak zostawac z czyms na weekend to tylko z elkami na Goldzie
Zamknął dzis eLke na bawełnie
DayTrading: Piątek 08.09.2017
Re: DayTrading: Piątek 08.09.2017
No i wycieli mi tą S-kę na do widzenia.. Rano kosiłem niemal na każdej śieczce.. a potem włączał mi się projektor wielkich spadków. Skończyło się na wielkich pomyłkach z wejściami, gdzie już, już mieli spaść w otchłań.. Psychologia mnie rozłożyła, bo technika zabraniała tam wchodzić w S. Taka konsolka nad przepaścią jak dziś na DAX-ie to dla mnie zabójstwo. Spekulacyjna gra na wycinkę sentymentów spadkowych- przez cały dzień. Jedyny sposób nie mieć przekonań, nie projektować sobie spadków ani wzrostów.Grać bez tego. Wszystko jedno czy spadnie czy wzrośnie, wszystko jedno gdzie jesteśmy. Fłąszywe wybicia, faływe świece to dziś norma. Dlatego lepszy by był automat. Spróbuję grać jak automat.
-- Dodano: 08 wrz 2017, 23:09 --
.
-- Dodano: 08 wrz 2017, 23:09 --
.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Bez względu na oznaczenia, na kupno moim zdaniem trochę za późno
Dzienny liniowy,
od wczoraj nic nie uległo zmianie
można porównać http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p883083
(pozycje zmieniły się - trader dupa za ciasny sl ustawilł)
Dzienny liniowy,
Nie wiem co Ty masz z tymi Eskami, Trend jak byk i S spodziewaj się dopiero w tych okolicach jeśli lubisz łapać noże:Bemowo1 pisze:Bez względu na oznaczenia, na kupno moim zdaniem trochę za późno
Dzienny liniowy,
Jest tutaj i górna banda kanału na trzecie odbicie (najskuteczniejsze) i potężne zniesienie Fibo leżące na historycznej linii oporów Co nie znaczy, że zaraz trzeba się tam ładować !

Może masz rację, więc wal śmialo L.Nieśmiertelny Trader pisze:
Jest tutaj i górna banda kanału na trzecie odbicie (najskuteczniejsze) i potężne zniesienie Fibo leżące na historycznej linii oporów Co nie znaczy, że zaraz trzeba się tam ładować !
A odnośnie fibo leżącego na historycznej linii oporów - mozesz je pokazać, gdzie ma zwoje punkty zaczepienia. Twoja fotka to skrawek wykresu, który oprócz kanału nic więcej nie wynosi.
Wale już od pół roku z przerwami i gdy widzę coś ciekawego. Jak byś się dobrze przyjrzał tym liniom to zobaczył byś jak cena zachowywała się na styku linii a jak w pustej przestrzeniBemowo1 pisze:Może masz rację, więc wal śmialo L.Nieśmiertelny Trader pisze:
A odnośnie fibo leżącego na historycznej linii oporów - mozesz je pokazać, gdzie ma zwoje punkty zaczepienia. Twoja fotka to skrawek wykresu, który oprócz kanału nic więcej nie wynosi.

Przyspieszenie trendu nastąpi w momencie wyjścia z klina górą, który narysowałem. Luka hossy powinna uruchomić ten proces.Nieśmiertelny Trader pisze:Czekam na totalne przyśpieszenie trendu bo póki co te wzrosty są bardzo łagodneGdy wyjdzie z kanału wzrostowego górą to będą to pierwsze objawy wypalenia.
-
- Fanatyk
Macie problemy w soboteBemowo1 pisze:Przyspieszenie trendu nastąpi w momencie wyjścia z klina górą, który narysowałem. Luka hossy powinna uruchomić ten proces.Nieśmiertelny Trader pisze:Czekam na totalne przyśpieszenie trendu bo póki co te wzrosty są bardzo łagodneGdy wyjdzie z kanału wzrostowego górą to będą to pierwsze objawy wypalenia.
Pozdrawiam z Lublina.
oj Bemowo Bemowo 

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora