DayTrading: Piątek 08.09.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 09 wrz 2017, 00:00

Wzrost
1
13%
Bez zmian
2
25%
Spadek
5
63%

Liczba głosów: 8

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 08.09.2017

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

highend pisze:Eur Power ;) haha :)
A nie wierzyli ;)

Jak zostawac z czyms na weekend to tylko z elkami na Goldzie ;)

Zamknął dzis eLke na bawełnie :D
tylko 250 pips najpierw spadło

Świeżak44
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Świeżak44 »

No i wycieli mi tą S-kę na do widzenia.. Rano kosiłem niemal na każdej śieczce.. a potem włączał mi się projektor wielkich spadków. Skończyło się na wielkich pomyłkach z wejściami, gdzie już, już mieli spaść w otchłań.. Psychologia mnie rozłożyła, bo technika zabraniała tam wchodzić w S. Taka konsolka nad przepaścią jak dziś na DAX-ie to dla mnie zabójstwo. Spekulacyjna gra na wycinkę sentymentów spadkowych- przez cały dzień. Jedyny sposób nie mieć przekonań, nie projektować sobie spadków ani wzrostów.Grać bez tego. Wszystko jedno czy spadnie czy wzrośnie, wszystko jedno gdzie jesteśmy. Fłąszywe wybicia, faływe świece to dziś norma. Dlatego lepszy by był automat. Spróbuję grać jak automat.

-- Dodano: 08 wrz 2017, 23:09 --

.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Bez względu na oznaczenia, na kupno moim zdaniem trochę za późno
Dzienny liniowy,
od wczoraj nic nie uległo zmianie
można porównać http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p883083
(pozycje zmieniły się - trader dupa za ciasny sl ustawilł)

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

Bemowo1 pisze:Bez względu na oznaczenia, na kupno moim zdaniem trochę za późno
Dzienny liniowy,
od wczoraj nic nie uległo zmianie
można porównać http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p883083
(pozycje zmieniły się - trader dupa za ciasny sl ustawilł)
Nie wiem co Ty masz z tymi Eskami, Trend jak byk i S spodziewaj się dopiero w tych okolicach jeśli lubisz łapać noże:

Jest tutaj i górna banda kanału na trzecie odbicie (najskuteczniejsze) i potężne zniesienie Fibo leżące na historycznej linii oporów Co nie znaczy, że zaraz trzeba się tam ładować ! :569:

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieśmiertelny Trader pisze:
Jest tutaj i górna banda kanału na trzecie odbicie (najskuteczniejsze) i potężne zniesienie Fibo leżące na historycznej linii oporów Co nie znaczy, że zaraz trzeba się tam ładować ! :569:
Może masz rację, więc wal śmialo L.
A odnośnie fibo leżącego na historycznej linii oporów - mozesz je pokazać, gdzie ma zwoje punkty zaczepienia. Twoja fotka to skrawek wykresu, który oprócz kanału nic więcej nie wynosi.

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

Bemowo1 pisze:
Nieśmiertelny Trader pisze:
Może masz rację, więc wal śmialo L.
A odnośnie fibo leżącego na historycznej linii oporów - mozesz je pokazać, gdzie ma zwoje punkty zaczepienia. Twoja fotka to skrawek wykresu, który oprócz kanału nic więcej nie wynosi.
Wale już od pół roku z przerwami i gdy widzę coś ciekawego. Jak byś się dobrze przyjrzał tym liniom to zobaczył byś jak cena zachowywała się na styku linii a jak w pustej przestrzeni ;) Jest to Fibo overall wykresu. Do tego spójrz na kanał i na fałszywkę wybicia w początkowej fazie rozpędzającego się trendu, później trend nabrał mocy i nie było już fałszywych wybic. Czekam na totalne przyśpieszenie trendu bo póki co te wzrosty są bardzo łagodne ;) Gdy wyjdzie z kanału wzrostowego górą to będą to pierwsze objawy wypalenia.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieśmiertelny Trader pisze:Czekam na totalne przyśpieszenie trendu bo póki co te wzrosty są bardzo łagodne ;) Gdy wyjdzie z kanału wzrostowego górą to będą to pierwsze objawy wypalenia.
Przyspieszenie trendu nastąpi w momencie wyjścia z klina górą, który narysowałem. Luka hossy powinna uruchomić ten proces.

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Bemowo1 pisze:
Nieśmiertelny Trader pisze:Czekam na totalne przyśpieszenie trendu bo póki co te wzrosty są bardzo łagodne ;) Gdy wyjdzie z kanału wzrostowego górą to będą to pierwsze objawy wypalenia.
Przyspieszenie trendu nastąpi w momencie wyjścia z klina górą, który narysowałem. Luka hossy powinna uruchomić ten proces.
Macie problemy w sobote

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Pozdrawiam z Lublina.

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

oj Bemowo Bemowo :wink:
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Zablokowany