bez Ciebie już nie będzie tak samoTsunamiPL pisze:Idę na lunch, wrócę pare minut przed danymi
DayTrading: Piątek 01.09.2017
Re: DayTrading: Piątek 01.09.2017
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- Kazimierz S
- Pasjonat

Kusi S, ale to już popołudnie piątkowe i pejsy mogą wyrysować fałszywe wybicie górne.
Poza tym kierunek do gwiazdki jest już tylko jeden: ten który - gdybym w tej chwili zrealizował zyski - potroił moje depo w tym tygodniu
(przepraszam za nieskromność
).
Poza tym kierunek do gwiazdki jest już tylko jeden: ten który - gdybym w tej chwili zrealizował zyski - potroił moje depo w tym tygodniu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Miód kupuj tylko Polski.
- nowy joker
- Pasjonat

No jest jest poczekam jak troszkę zejdą i będę lądował się w Landrut pisze:Joker, chciałeś AUDNZD na 1.11 i masz
Robi sie dywergencja na edku na ruch w dol na H1, z reguly dywergencje ladnie pokazuja kierunek ruchu jeszcze przed danymi..
Jedno jest pewne .. na pewno pojda w prawo
Jedno jest pewne .. na pewno pojda w prawo
za chwile mam nadzieje ze troche sie wyjasni, albo min 50 p w gore, albo conajmniej stowa w dol, albo jakies ecie pecie mozna odliczac
Raczej eur/usd w górę ostro od razu, ale czekam.
The only way is up
jednak dzida w gore, podwojna zmylka na dzis i moja jagiellona zostala koncertowo wystopowana
a jednak w gore.. wystopowali moje lossy