andrut pisze:Tomasz196407140,59 na GBPJPY pracuje idealnie.

teraz sie zastanawiam nad kontynuacją albo układem korekcyjnym
spróbuj to rozrysować potem skonsultujemy
zobacz tez euraud układ wielki bo 1980-2017
andrut pisze:Tomasz196407140,59 na GBPJPY pracuje idealnie.
A jeśli tam nie dojdą, to kiedy będziesz brał S i po ile, i skąd będziesz wiedział, że tam nie dojdą, jeśli będziesz brał niżej. A może niżej w ogóle nie będziesz wchodził w S?Ważniak pisze:Też liczę na 1.205 do końca tego miesiąca. Tam się zasadzam na dłuższe s.
Skąd to tajemnica. Ale powiem tak: jeśli nie przebiją dzisiejszego maxa do końca miesiąca to dokładny target jest nieaktualny. Poza tym l-ki w dłuższym terminie pasują mi, dla kilku par z dolcem z przodu. Indeks dolca w mocnym obszarze wsparcia. Dynamika spadków długo się już utrzymuje. Fundamenty nie są aż takie złe. Jest to pierwsze podejście do lini kanału jaki tu kiedyś pokazywałem. Nie sadzę żeby złoto trwale przebiło 1300 i może to właśnie złoto jest teraz najlepszą "inwestycją". Co będzie jak pociąg odjedzie, to będę myślał po fakcie.karnak pisze:A jeśli tam nie dojdą, to kiedy będziesz brał S i po ile, i skąd będziesz wiedział, że tam nie dojdą, jeśli będziesz brał niżej. A może niżej w ogóle nie będziesz wchodził w S?Ważniak pisze:Też liczę na 1.205 do końca tego miesiąca. Tam się zasadzam na dłuższe s.
E tamnavik pisze:Dobry ...
Ale macie fajnie... możecie sobie ciupać pisiory od rana do nocy 5 dni w tygodniu .... co ja gadam 24h na 24 h ,... zazdroszczę ! Chyba rzucę robotę , bo od roku , od kiedy zmieniłem fach, to jestem gościem we własnym domu![]()
Zielonych pipek wszystkim