Nieśmiertelny Trader pisze:Wycinka stopów na kangurze i winda do góry?
Gdzieś bardzo powoli sie porusza.
Nieśmiertelny Trader pisze:Wycinka stopów na kangurze i winda do góry?
I jeszcze w dodatku RGR na m15kolbi123 pisze:Nieśmiertelny Trader pisze:Wycinka stopów na kangurze i winda do góry?
Gdzieś bardzo powoli sie porusza.
Wydaje mi się, że USA jeszcze kilkadziesiąt pipsów w górę podciągną, może nawet w okolice 1,2006. Pierwotnie zakładałem, że będzie to z 1,1959 żeby oszukać tych co czekają na domknięcie luki, jednak wydaje mi się, że amerykanie zrobią nowy szczyt i dopiero wtedy polecimy.pr7emo pisze:szykować się miśki na żniwa eurusd
no wiecznie rosnąć nie może, max do 1,40dargoth pisze:Wydaje mi się, że USA jeszcze kilkadziesiąt pipsów w górę podciągną, może nawet w okolice 1,2006. Pierwotnie zakładałem, że będzie to z 1,1959 żeby oszukać tych co czekają na domknięcie luki, jednak wydaje mi się, że amerykanie zrobią nowy szczyt i dopiero wtedy polecimy.pr7emo pisze:szykować się miśki na żniwa eurusd
Inne pary, które przeanalizowałem, też jak dotąd nie osiągnęły punktów odbić. Jeśli teraz walić Ski w obawie, by pociąg nie odjechał do z dużym SLem - około 80 pipsów.
privTomasz196407 pisze:andrut pisze:Tomasz196407140,59 na GBPJPY pracuje idealnie.
Tak odbicie sie sprawdziło jako typowy impuls od 139.30
teraz sie zastanawiam nad kontynuacją albo układem korekcyjnym
spróbuj to rozrysować potem skonsultujemy
zobacz tez euraud układ wielki bo 1980-2017
Okres jest bardzo dobry, tylko kwestia miejsca gdzie zawróci. 80 pipsów robi różnicę.pr7emo pisze:no wiecznie rosnąć nie może, max do 1,40dargoth pisze:Wydaje mi się, że USA jeszcze kilkadziesiąt pipsów w górę podciągną, może nawet w okolice 1,2006. Pierwotnie zakładałem, że będzie to z 1,1959 żeby oszukać tych co czekają na domknięcie luki, jednak wydaje mi się, że amerykanie zrobią nowy szczyt i dopiero wtedy polecimy.pr7emo pisze:szykować się miśki na żniwa eurusd
Inne pary, które przeanalizowałem, też jak dotąd nie osiągnęły punktów odbić. Jeśli teraz walić Ski w obawie, by pociąg nie odjechał do z dużym SLem - około 80 pipsów.
ale cały rok do końca grudnia tez nie będzie raczej rósł, obecnie jest dobry okres na zawrócenie
belon pisze:UJ apdejt z: http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p881489
1.2920 jak to puści to już po ..belon pisze:,.,