Sufit o którym piszesz już dawno temu został przebity, naruszony i przetestowany tak więc teraz czas na wybicie kierując się trendem.Bemowo1 pisze:dokładnie tak, dlatego też jak jest sufit to nie kupujęNieśmiertelny Trader pisze:Pieniądze to też stabilność, przyszłość rodziny, zdrowie - opieka medyczna, naturalna, szczęście, dobrobyt, dobre jedzenie, uśmiech, spokojny sen, możliwość skupienia uwagi na czymś innym i wiele innych tak że tego...
DayTrading: Poniedziałek 28.08.2017
Re: DayTrading: Poniedziałek 28.08.2017
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zwróć uwagę na Twoje 38.2 fibo - to opórNieśmiertelny Trader pisze:Sufit o którym piszesz już dawno temu został przebity, naruszony i przetestowany tak więc teraz czas na wybicie kierując się trendem.Bemowo1 pisze:dokładnie tak, dlatego też jak jest sufit to nie kupujęNieśmiertelny Trader pisze:Pieniądze to też stabilność, przyszłość rodziny, zdrowie - opieka medyczna, naturalna, szczęście, dobrobyt, dobre jedzenie, uśmiech, spokojny sen, możliwość skupienia uwagi na czymś innym i wiele innych tak że tego...
Ten opór stracił ważność jakiś czas temu i odhaczył niebieskie wsparcie (sprawa załatwiona) + wybicie z trójkąta + powiązane trendy z aud na złocie i srebrze. Staram się połączyć tę układankę w całość no ale trzeba być gotowym na wszelką ewentualność. PowodzeniaBemowo1 pisze:
Zwróć uwagę na Twoje 38.2 fibo - to opór

Bemowo, ryzykant z ciebie.. Po takich świecach brać S??? Ja juz na paru instrumentach to przerobiłem.. Albo ci zrobią długa konsolę, albo jeszcze wywalą z górę.. Zostaw Edka , graj jutro DAX-a. Powinien spaść na pysk.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Dobre miejsce na EDku dla S - może być większa korekta, albo konsola (gra od bandy do bandy) . 
S po 1.1933

S po 1.1933
Ostatnio zmieniony 28 sie 2017, 08:05 przez karnak, łącznie zmieniany 1 raz.
Edek long term jest mim zdaniem jeszcze trochę za nisko na s. Więc intraday jest l.
Marzę o konsoli, a nawet up gdzie mam kolejne SŚwieżak44 pisze:Bemowo, ryzykant z ciebie.. Po takich świecach brać S??? Ja juz na paru instrumentach to przerobiłem.. Albo ci zrobią długa konsolę, albo jeszcze wywalą z górę.. Zostaw Edka , graj jutro DAX-a. Powinien spaść na pysk.
Zobacz co dzieje się z pierwszą taśmą przy trendzie bocznym - podnosi się. A jak konsola będzie długo trwała to taśma wyrówna się z kursem, a potem niewielki impuls spowoduje zejście pod taśmę, a to będzie oznaczało kolejne S
-- Dodano: 28 sie 2017, 09:26 --
H1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
Co można powiedzieć w poniedziałek rano o 9:33 o rynku,?Bemowo1 pisze:Marzę o konsoli, a nawet up gdzie mam kolejne SŚwieżak44 pisze:Bemowo, ryzykant z ciebie.. Po takich świecach brać S??? Ja juz na paru instrumentach to przerobiłem.. Albo ci zrobią długa konsolę, albo jeszcze wywalą z górę.. Zostaw Edka , graj jutro DAX-a. Powinien spaść na pysk.
Zobacz co dzieje się z pierwszą taśmą przy trendzie bocznym - podnosi się. A jak konsola będzie długo trwała to taśma wyrówna się z kursem, a potem niewielki impuls spowoduje zejście pod taśmę, a to będzie oznaczało kolejne S
-- Dodano: 28 sie 2017, 09:26 --
H1

https://www.pb.pl/wiele-halasu-o-nic-869746
http://biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/b ... tow/z5b5rx
prasówka

aaa i to z piątku jak chciał Bemowo1
pomoc dla gbp:
https://www.pb.pl/negocjatorzy-ue-sfrus ... cie-869646
Ostatnio zmieniony 28 sie 2017, 09:45 przez Tomasz196407, łącznie zmieniany 1 raz.
Mała flaga się powinna wyrysować i jak zacznie USA, to wystrzelą z niej w górę, także kolejne Ski powinny się też uaktywnić.Bemowo1 pisze: Marzę o konsoli, a nawet up gdzie mam kolejne S
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z założeniami i doczekamy się korekty, to doradzam wstrzymanie się z określaniem TP. Raczej nie będzie potrzeby śpieszyć się z realizacją zysków.
Można omówić to, co się stało w piątek.Tomasz196407 pisze:
Co można powiedzieć w poniedziałek rano o 9:33 o rynku,?
https://www.pb.pl/wiele-halasu-o-nic-869746
http://biznes.onet.pl/wiadomosci/kraj/b ... tow/z5b5rx
prasówka
A stało się niewiele
-- Dodano: 28 sie 2017, 09:43 --
Witaj wśród oandian - tylko dlaczego 5% oandian zamknęło swoje eski?dargoth pisze:Mała flaga się powinna wyrysować i jak zacznie USA, to wystrzelą z niej w górę, także kolejne Ski powinny się też uaktywnić.Bemowo1 pisze: Marzę o konsoli, a nawet up gdzie mam kolejne S
Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z założeniami i doczekamy się korekty, to doradzam wstrzymanie się z określaniem TP. Raczej nie będzie potrzeby śpieszyć się z realizacją zysków.