DayTrading: Wtorek 22.08.2017
Re: DayTrading: Wtorek 22.08.2017
co za obrazek .... http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/145562
hit!
wrzucając to na duże płótno jest szansa że ktoś kupi, i uzna autora za nowoczesnego artystę .... van gogh byłby zachwycony
hit!
wrzucając to na duże płótno jest szansa że ktoś kupi, i uzna autora za nowoczesnego artystę .... van gogh byłby zachwycony
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
F-You Money pisze:Witam
GBP/JPY H1
Widać zakończenie nocnej korekty spadków. Dziś winien pojawić się bardziej dynamiczny ruch w dół. Na D1 widać już iż 139,08 nie zostanie pokonane i ten punkt powinien być zakończeniem całego impulsu spadkowego. Coraz większa amplituda celów daje praktycznie pewność, że wspomniane wsparcie nie zostanie pokonane, a odbicie po spadku od okolic 139,08 powinno być wyraźne i dynamiczne.
Podsumowując rozważania na wskaźnikach wyprzedzających na GBP/JPY
dynamiczny ruch w dół w kierunku 139,08, dynamiczne odbicie, konsolidacja w okolicy 139,50-140
Po raz trzeci w tym roku zagralem odwrotnie jak pognozujesz. Właśnie jestem zapakowany na rzezniku na L oczywiscie i nie wierze w 139
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
To jest tak złożona teoria....., że jej nigdy nie opanujęF-You Money pisze:i dlatego jesteś najlepszym elliotowcem na tym forumBemowo1 pisze:taki kierunek, że robimy piątą w dół?
Niestety muszę wrzucać wysokie tajm fremy.
Chociaż z tym miesięcznym może być kicha - U Karnaka kanał ma inny kąt
-- Dodano: 22 sie 2017, 16:27 --
edek nadal ważne.
Nie będzie ważne zmieniam kierunek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak widzicie BRENT ?
-
- Fanatyk
ładnie na dziennej sie rysujeBemowo1 pisze:
edek nadal ważne.

Właśnie ten temat miałem poruszyć - jaki dzisiaj będzie wyrokTomasz196407 pisze:ładnie na dziennej sie rysujeBemowo1 pisze:
edek nadal ważne.
TO są prawdziwe układy świecowe !!!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- F-You Money
- Pasjonat
I po raz trzeci w tym roku będziesz kulał na nowy depozytwoj55 pisze:Po raz trzeci w tym roku zagralem odwrotnie jak pognozujesz. Właśnie jestem zapakowany na rzezniku na L oczywiscie i nie wierze w 139]

139 na rzeźniku jeszcze dziś późnym wieczorem, a potem popcorn i cola i azjaci nocą, czyli dalsza cześć analizy i odbicie od minimów 139 UP.
Trzymaj gacie, jak będę na 139 zjeżdżał i elek nie puszczaj, wrócę zapakowany w L-ki, które podbiorę o całą figurę niżej
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
-
- Fanatyk
Bemowo1 pisze:Właśnie ten temat miałem poruszyć - jaki dzisiaj będzie wyrokTomasz196407 pisze:ładnie na dziennej sie rysujeBemowo1 pisze:
edek nadal ważne.
TO są prawdziwe układy świecowe !!!!!
Czasem sie z Ryskiem zgadzam
w czym rzecz Sebastianie

bazgrołów Świeżaka nic nie przebijepedro pisze:co za obrazek .... http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/145562
hit!

co ty chrzanisz, dwa razy wyjąłem po 6 figur i dobrze o tym wiesz wi,ec po co tak cymbalisz?F-You Money pisze:I po raz trzeci w tym roku będziesz kulał na nowy depozytwoj55 pisze:Po raz trzeci w tym roku zagralem odwrotnie jak pognozujesz. Właśnie jestem zapakowany na rzezniku na L oczywiscie i nie wierze w 139]![]()
139 na rzeźniku jeszcze dziś późnym wieczorem, a potem popcorn i cola i azjaci nocą, czyli dalsza cześć analizy i odbicie od minimów 139 UP.
Trzymaj gacie, jak będę na 139 zjeżdżał i elek nie puszczaj, wrócę zapakowany w L-ki, które podbiorę o całą figurę niżej
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki