Bemo napisałbyś na nowych, czy s czy lBemowo1 pisze:edek, dla tych co teraz chcą wejść. ryzyko żadne sl max 30 pips

Bemo napisałbyś na nowych, czy s czy lBemowo1 pisze:edek, dla tych co teraz chcą wejść. ryzyko żadne sl max 30 pips
W konsolidacji na m30 pomiędzy dwiema taśmamipedro pisze:
okay : ) ... rozumiem Twoje podejście, ale cena jest w konsolidacji...
Dla nowych? - masz na myśli?TsunamiPL pisze:Bemo napisałbyś na nowych, czy s czy lBemowo1 pisze:edek, dla tych co teraz chcą wejść. ryzyko żadne sl max 30 pips![]()
Bemowo1 pisze:W konsolidacji na m30 pomiędzy dwiema taśmamipedro pisze:
H1 jest L
-- Dodano: 22 sie 2017, 14:54 --
Dla nowych? - masz na myśli?TsunamiPL pisze:Bemo napisałbyś na nowych, czy s czy lBemowo1 pisze:edek, dla tych co teraz chcą wejść. ryzyko żadne sl max 30 pips![]()
![]()
oczywiście S - Bemo jako antywskaźnik
ja tam zrobiłem, to co wczesniej pisałem... http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p880825Bemowo1 pisze:W konsolidacji na m30 pomiędzy dwiema taśmamipedro pisze:
H1 jest L
Wczoraj edek miał w zasięgu 1.19200.leechang pisze:EDEK h1,
cena sobie spada od początku miesiąca. Wiec granie S na korektach jest pewniejsze .
tylko mu 100 pips zabrakłoTsunamiPL pisze:Wczoraj edek miał w zasięgu 1.19200.leechang pisze:EDEK h1,
cena sobie spada od początku miesiąca. Wiec granie S na korektach jest pewniejsze .
i dlatego jesteś najlepszym elliotowcem na tym forumBemowo1 pisze:taki kierunek, że robimy piątą w dół?