Zamknięcie oddziałów IronFx na całym świecie (w tym w Warszawie), kara nałożona przez CySEC w wysokości bodajze 400 tys. EUR oraz wpis na listę ostrzeżeń KNF to wystarczająco czarny PR...

Nagłówek twojego raportu mówi o IornFX zarejestrowanym w Australii.luis pisze:Zajrzyj do załączników. Tam jest czarne na białym o mojej aktywności w IronFx. mam kilka aktywnych kont w realu i nie narzekam. Piszę jedynie we własnym imieniu i mogę stwierdzić że w czasie mojej gry nigdy nie miałem problemu z wypłatą. A sumy były niekiedy znaczne. Zawsze w ciągu do 4 dni miałem pieniądze na koncie.
Pokaż swój wniosek o wypłatę albo przestań negować to co ja piszę. Zakład przyjmuję może o 1000 EURO?
Zakład przyjęty. W załączniku moja wypłata na astronomiczną kwotę, która wisi od 2015 roku.luis pisze:Zakład przyjmuję może o 1000 EURO?
Mieszkam w Szczecinie. Podaj nr telefonu to jutro oddzwonie z telefonu domowego. Nie jestem pracownikiem IronFxMowmiSasiad pisze:ten luis to prawdopodobnie pracownik Ironapamiętam czasy kiedy brali w Limassol każdego kto mówil po PL, nawet jezeli wczesniej mial doswiadczenie zawodowe jako barman w lokalnej knajpie
pomyslcie kto przy zdrowych zmysłach broniłby tego brokera? XD
luis pisze:Zajrzyj do załączników. Tam jest czarne na białym o mojej aktywności w IronFx. mam kilka aktywnych kont w realu i nie narzekam. Piszę jedynie we własnym imieniu i mogę stwierdzić że w czasie mojej gry nigdy nie miałem problemu z wypłatą. A sumy były niekiedy znaczne. Zawsze w ciągu do 4 dni miałem pieniądze na koncie.
Pokaż swój wniosek o wypłatę albo przestań negować to co ja piszę. Zakład przyjmuję może o 1000 EURO?
luis pisze:Mieszkam w Szczecinie. Podaj nr telefonu to jutro oddzwonie z telefonu domowego. Nie jestem pracownikiem IronFxMowmiSasiad pisze:ten luis to prawdopodobnie pracownik Ironapamiętam czasy kiedy brali w Limassol każdego kto mówil po PL, nawet jezeli wczesniej mial doswiadczenie zawodowe jako barman w lokalnej knajpie
pomyslcie kto przy zdrowych zmysłach broniłby tego brokera? XD