IronFx
Re: IronFx
O tym zapewne zadecyduje (kiedyś...) cypryjski sądjackub pisze:A mają jakikolwiek powód aby wypłacić zaległe do dwóch lat wypłaty?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
ile to jest nikłe prawdopodobieństwo razy nikłe prawdopodobieństwo...? już mówię to wielkie prawdopodobieństwo że nigdy nie wypłacąraposo pisze:O tym zapewne zadecyduje ([b]kiedyś[/b]...) cypryjski sądjackub pisze:A mają jakikolwiek powód aby wypłacić zaległe do dwóch lat wypłaty?.

- biznesman22
- Stały bywalec
Moja wypłata doszła 4 sierpnia czekając od grudnia 2015
JA czekam od listopada 2015 i nic jak dotąd...biznesman22 pisze:Moja wypłata doszła 4 sierpnia czekając od grudnia 2015
Ja tu czegoś nie rozumiem. Jestem w IronFX od kilku lat i nigdy nie miałem problemu z wypłatą . Zawsze w ciągu 48h był zrobiony przelew czy to w PLN czy w EURO. W PLN co do złotówki ale w EURO potrącali parę euro.Jak się kiedyś pomylili to przy pomocy Pani Kai wyrównywali brakującą kwotę z przeprosinami. Myślę że u was jest jakiś inny problem.
Ja jestem zadowolony ze współpracy z IronFx
-
- Gaduła
Jesteś zadowolony? Więc stawiam, że od lat masz demo a dostępu do internetu nie masz od 2015 r. Nie trzeba było być na tym forum by wiedzieć co się działo. Jak tu nie wierzysz to poczytaj na MQL5.luis pisze:Ja tu czegoś nie rozumiem. Jestem w IronFX od kilku lat i nigdy nie miałem problemu z wypłatą . Zawsze w ciągu 48h był zrobiony przelew czy to w PLN czy w EURO. W PLN co do złotówki ale w EURO potrącali parę euro.Jak się kiedyś pomylili to przy pomocy Pani Kai wyrównywali brakującą kwotę z przeprosinami. Myślę że u was jest jakiś inny problem.

Taaa... I po tych kilku latach owocnej współpracy z iron całkiem przypadkiem odkryłeś to forum i zarejestrowałeś się tylko po to aby się z nami podzielić swoją opinią .luis pisze:Ja tu czegoś nie rozumiem. Jestem w IronFX od kilku lat i nigdy nie miałem problemu z wypłatą . Zawsze w ciągu 48h był zrobiony przelew czy to w PLN czy w EURO. W PLN co do złotówki ale w EURO potrącali parę euro.Jak się kiedyś pomylili to przy pomocy Pani Kai wyrównywali brakującą kwotę z przeprosinami. Myślę że u was jest jakiś inny problem.
Cytując klasyka : "tak , przechodziliśmy obok akurat z tragarzami"
Piszesz , że czegoś tu nie rozumiesz - zapewniam cię , że bywalcy tego forum doskonale rozumieją.
Zarejestrowałem się na forumw 2012 roku, jednak nie byłem aktywny z braku czasu Jestem czynnym traderem w realu. Na prawdę nie chce mi się wierzyć w tak nieuczciwe postępowanie z wami. Pokarzcie wasze zlecenia wypłaty bo takie pisanie na nic nie wskazuje, a tworzy czarny PR wobec IronFX przez konkurencję. Jak zobaczę te zlecenia to wtedy uwierzę że nie jesteście z konkurencyjnej dla Irona firmy. Ja nie jestem pracownikiem IronFx i prócz kasy nic mnie z tą firmą nie łączy. Zobaczcie załącznikiWojta$ pisze:Taaa... I po tych kilku latach owocnej współpracy z iron całkiem przypadkiem odkryłeś to forum i zarejestrowałeś się tylko po to aby się z nami podzielić swoją opinią .luis pisze:Ja tu czegoś nie rozumiem. Jestem w IronFX od kilku lat i nigdy nie miałem problemu z wypłatą . Zawsze w ciągu 48h był zrobiony przelew czy to w PLN czy w EURO. W PLN co do złotówki ale w EURO potrącali parę euro.Jak się kiedyś pomylili to przy pomocy Pani Kai wyrównywali brakującą kwotę z przeprosinami. Myślę że u was jest jakiś inny problem.
Piszesz , że czegoś tu nie rozumiesz - zapewniam cię , że bywalcy tego forum doskonale rozumieją.
-
- Gaduła
luis pisze:Zarejestrowałem się na forumw 2012 roku, jednak nie byłem aktywny z braku czasu Jestem czynnym traderem w realu. Na prawdę nie chce mi się wierzyć w tak nieuczciwe postępowanie z wami. Pokarzcie wasze zlecenia wypłaty bo takie pisanie na nic nie wskazuje, a tworzy czarny PR wobec IronFX przez konkurencję. Jak zobaczę te zlecenia to wtedy uwierzę że nie jesteście z konkurencyjnej dla Irona firmy. Ja nie jestem pracownikiem IronFx i prócz kasy nic mnie z tą firmą nie łączy. Zobaczcie załącznikiWojta$ pisze:Taaa... I po tych kilku latach owocnej współpracy z iron całkiem przypadkiem odkryłeś to forum i zarejestrowałeś się tylko po to aby się z nami podzielić swoją opinią .luis pisze:Ja tu czegoś nie rozumiem. Jestem w IronFX od kilku lat i nigdy nie miałem problemu z wypłatą . Zawsze w ciągu 48h był zrobiony przelew czy to w PLN czy w EURO. W PLN co do złotówki ale w EURO potrącali parę euro.Jak się kiedyś pomylili to przy pomocy Pani Kai wyrównywali brakującą kwotę z przeprosinami. Myślę że u was jest jakiś inny problem.
No chyba pęknę ze śmiechu. Przez 4 lata od ruszenia z Nickiem nie miałeś czasu, bo byleś zajęty trejdowaniem. Teraz, nagle masz czas. Wnioski:
- albo teraz nie trejdujesz
- albo w związku z "powrotem z zaświatów" Irona wróciłeś robić pozytywne PR.
Nie zarzucaj ludziom z tego forum, że robią czarne PR. Czytałeś w ogóle wątki? Chyba nie.