No , coś tam jest.. Już jedna doji była, tak jak wtedy.. Pewnie pod koniec sierpnia, albo na poczatku września zrobia zjazd.nowy joker pisze:Popatrz na sp500 na wykres tygodniowy i zobacz jak świece zachowywały się przed 2200 i jak zachowują się teraz moim zdaniem juz nie długo będzie można zarobić jadąc z miska mikolbi123 pisze:Gdzie co nie włacze to wszystko stoi, kiedy sa te ruchy na historii robione ?
-- Dodano: 08 sie 2017, 13:30 --
Dlatego też pisałem o nasdq bo tam już chyba górka udeptana
DayTrading: Wtorek 08.08.2017
Re: DayTrading: Wtorek 08.08.2017
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
-
- Fanatyk
GJ
bez wskazań wskaźników bardzo dobrych,
równość korekt A=C
na wybicie 143,1xx
równość korekt A=C
na wybicie 143,1xx
Tomasz196407 pisze:GJ
równość korekt A=C
na wybicie 143,1xx
Ale to Lke czy Ske ?
-
- Fanatyk
przeczytaj to:kolbi123 pisze:Tomasz196407 pisze:GJ
równość korekt A=C
na wybicie 143,1xx
Ale to Lke czy Ske ?
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział Prognozy, komentarze, analizy
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje Regulamin Forum
zwłaszcza 3pkt
potem 4 pkt przypomnij tu tym uzytkownikom co to robia i wyzywają
5pkt to dla ciebie
s czy l
Nie rozumiesz postu zapytaj ?
USD PLN w koncu ruszyli do góry
3.63 mam TP
aktualnie 3.61
SL jest na BE
3.63 mam TP
aktualnie 3.61
SL jest na BE
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
UJ, prawe ramie, h4, 111 linia szyi i 1^2, target 111.50 + HL i FE 3(A)
Poniedzialkowa analiza aktualna, czekamy. Aktualnie 3 x L, pozycje poki co na 0.
Poniedzialkowa analiza aktualna, czekamy. Aktualnie 3 x L, pozycje poki co na 0.
- fx-technik
- Fanatyk
Tomasz, skoro coś udostępniłem, to możesz z tego korzystać.
Na własną odpowiedzialność.
Zabezpieczenie napisałem do tych, którzy mają jakieś pretensje, że coś stracili, a
nigdy nie zadali sobie trudu, żeby poznać metodologię.
Na własną odpowiedzialność.
Zabezpieczenie napisałem do tych, którzy mają jakieś pretensje, że coś stracili, a
nigdy nie zadali sobie trudu, żeby poznać metodologię.
Ostatnio zmieniony 08 sie 2017, 16:16 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Kusus pisze:Nie wybiło jeszcze. Za to wziąłem 80 pipek na Kiwi i Kablu, projekcje weszły.Mathon pisze:Kusus, a jak tam twój trejdzik? wybiło ci SL? Przypomnę twoje rokowanie poniżej.
Zresztą pisałem że edek jako jedyny mi się kisi i czekam na realizację projekcji.
Przypomnę Ci:
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/144891
A czemu pytasz? Próbujesz na siłę znaleźć moje niezyskowne pozycje? Jak tak to po prostu powiedz to Ci pokażę. Miałem ich w tym miesiącu już 18 i straciłem na nich prawie 25k.
Chcesz zobaczyć czy będziesz złośliwie szukał dalej pozycji które mi nie weszły lub się od razu nie zrealizowały?
Projekcja sie wlasnie realizuje. Dziekuje i milego wieczoru. Juz +20, czekam na +120.
Pięknie sie dzieje, make dolar great again 

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.