ale dziewice mają to do siebie, że wcześniej lub później pękają.Tomasz196407 pisze:JaBemowo1 pisze:A jak na ten moment święta niebieska linia Fx Technika robi swoje, a baza jest dziewicą
ele
kabel:
było tak,
a jest tak, czekam - analogocznie kiwi
ale dziewice mają to do siebie, że wcześniej lub później pękają.Tomasz196407 pisze:JaBemowo1 pisze:A jak na ten moment święta niebieska linia Fx Technika robi swoje, a baza jest dziewicą
ele

Seba dasz mi na priw te "świetość"Bemowo1 pisze:ale dziewice mają to do siebie, że wcześniej lub później pękają.Tomasz196407 pisze:JaBemowo1 pisze:A jak na ten moment święta niebieska linia Fx Technika robi swoje, a baza jest dziewicą
ele
kabel:
było tak

No, to są poziomy prawego ramienia RGR. Ten RGR taki nieregularny, ale chodzi o zasadę podaży.Bemowo1 pisze:A jak na ten moment święta niebieska linia Fx Technika robi swoje, a baza jest dziewicą
Nigdy w życiu!!!!Tomasz196407 pisze:Seba dasz mi na priw te "świetość"Bemowo1 pisze:
ale dziewice mają to do siebie, że wcześniej lub później pękają.

No to jak,Bemowo1 pisze:Nigdy w życiu!!!!Tomasz196407 pisze:Seba dasz mi na priw te "świetość"Bemowo1 pisze:
ale dziewice mają to do siebie, że wcześniej lub później pękają.
Nie zrozumiałeś kontekstuTomasz196407 pisze: No to jak,
mnie sprawdzasz piszesz ze nie daje analiz
a ktoś tak bez sprawdzania i analizowania wskaźnika chwałe dostaje?
Nie jestes w tym obiektywny

Ale jest zastrzeżenie co do używania narzedzi jego,Bemowo1 pisze:Nie zrozumiałeś kontekstuTomasz196407 pisze: No to jak,
mnie sprawdzasz piszesz ze nie daje analiz
a ktoś tak bez sprawdzania i analizowania wskaźnika chwałe dostaje?
Nie jestes w tym obiektywny
Wskaźnik Technika znajdziesz w jego stopce, ona Ciebie poprowadzi dalej do krainy szczęścia
W jakim sensie?Tomasz196407 pisze: Ale jest zastrzeżenie co do używania narzedzi jego,

Bemowo1 pisze:ja tu gadu gadu, a kiwi.... podobnie jak kabel, ale wiem, że może urwać
Bemowo1 pisze:ja tu gadu gadu, a kiwi.... podobnie jak kabel, ale wiem, że może urwać
-- Dodano: 08 sie 2017, 15:22 --
W jakim sensie?Tomasz196407 pisze: Ale jest zastrzeżenie co do używania narzedzi jego,