DayTrading: Wtorek 08.08.2017
Re: DayTrading: Wtorek 08.08.2017
Takie to było proste.. Zmniejszyć świeczki, rozpiąc fibo spadkowe.. Na 88,6% mieli wsparcie, ale zamiast się odbic to się urwali. Wszystko bardzo technicznie, choc trochę zaskakująco. Przyznam się, znów grałem wskaźnikami i znów to samo. Żaden wskaźnik za czymś takim nie nadąży. Tylko fibo może podpowiedzieć co zamierzają.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- nowy joker
- Pasjonat
Wycielo mi edzia ale przynajmniej parę pipsow złapałem no cóż taki dzień parę pipsow na daxie parę na edziu może coś się lepiej później ruszy a jak narazie L na daxa sl 12200
Nie ma co trzeba przekrecac na L edka i tyle nie ma co się kopac
Przy takim Euro drogim DAX nie będzie szedł w górę. To też powiniene sobie napisać na kartce i przykleić do monitora.kolbi123 pisze:Świeżak44 pisze:Nie ma to jak na lawince pod prąd. Nie wyszedłem z wprawy.
Tz dax ostatnimi czasy jak idzie w górę to na prawdę wygląda jak za kare, acz kolwiek nie twierdze ze koniecznie musi spadać chodzi mi o predkość ruchu.
-- Dodano: wt 08-08-2017, 12:53 --
Gra ktoś dzisiaj wti ?

-- Dodano: 08 sie 2017, 14:09 --
Najpierw zrobią, żeby Euro było tanie, a dopiero potem zaczną kupowac za to DAX-a . Po co się spieszyć i przepłacać?? Grubasy są cierpliwe..
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
- nowy joker
- Pasjonat
Nasdq ciekawie wygląda pod S ja juz zabrałem sl 5950
"Tomasz196407 pisze:Xdog
"Tomaszu ja się nie nabijam i nie wytykam nikomu pomyłek, sam mam cela jak baba z wesela![]()
Ale tutaj zrobiłem wyjątek. Ja czytałeś wczorajszy Daytrading to powinienieś wiedzieć dlaczego.
Nie chodzi o nabijanie,
osobiscie tez mi zalazł za skóre ale mam go daleko
Cenie Cie jako tradera i chciałem w ten sposób wymusic na Tobie opinie komentarz nt xauusd
a co do wczorajszego chyba obaj wiemy o oco chodzi
tak samo jak Mathonowi napisze
skoro czytasz forum to potrafisz tez wyciagnąc obiektywne wnioski
-- Dodano: 08 sie 2017, 12:43 --
Nie pisz uciekłem bo to nieprofesjonalnie,TsunamiPL pisze:Wczoraj grubo siedziałem L na rzeźniku, wyszedłem z niewielkim zyskiem.
Widać uciekłem spod topora
potem spece piszą że my nic nie umiemy
-zostałeś na zero[/quote]
Spoko

Na złocie podtrzymuje moje widzimisię

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
- nowy joker
- Pasjonat
Dax zamykam L i otwieram S
Gdzie co nie włacze to wszystko stoi, kiedy sa te ruchy na historii robione ?
- nowy joker
- Pasjonat
Popatrz na sp500 na wykres tygodniowy i zobacz jak świece zachowywały się przed 2200 i jak zachowują się teraz moim zdaniem juz nie długo będzie można zarobić jadąc z miska mikolbi123 pisze:Gdzie co nie włacze to wszystko stoi, kiedy sa te ruchy na historii robione ?
-- Dodano: 08 sie 2017, 13:30 --
Dlatego też pisałem o nasdq bo tam już chyba górka udeptana
nowy joker pisze:Popatrz na sp500 na wykres tygodniowy i zobacz jak świece zachowywały się przed 2200 i jak zachowują się teraz moim zdaniem juz nie długo będzie można zarobić jadąc z miska mikolbi123 pisze:Gdzie co nie włacze to wszystko stoi, kiedy sa te ruchy na historii robione ?
Tygodniowy to całe wieki trwa.