To teraz ty "strzelasz" a my ustawiamy cel ruchomy
DayTrading: Wtorek 08.08.2017
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 08.08.2017
Wczoraj grubo siedziałem L na rzeźniku, wyszedłem z niewielkim zyskiem.
Widać uciekłem spod topora
The only way is up
Tomaszu ja się nie nabijam i nie wytykam nikomu pomyłek, sam mam cela jak baba z wesela
Ale tutaj zrobiłem wyjątek. Ja czytałeś wczorajszy Daytrading to powinienieś wiedzieć dlaczego.
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
- fx-technik
- Fanatyk

No było tam wsparcie na GJ, ale tendencja była w dół.
Nawiasem, ja nie sugerowałem wcale L, a jeżeli L, to nie za 100 pips, tylko ok. 20 na M5/M1.
W każdym wypadku L cena retestowała poziomy, o których pisałem wcześniej:
Nawiasem, ja nie sugerowałem wcale L, a jeżeli L, to nie za 100 pips, tylko ok. 20 na M5/M1.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 08 sie 2017, 13:27 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
- nowy joker
- Pasjonat

Albo wytna sl albo powalczymy
- fx-technik
- Fanatyk

Ergo, tu było ok. 20 pips: I tu było tyle samo:fx-technik pisze:No było tam wsparcie na GJ, ale tendencja była w dół.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Xdog
"Tomaszu ja się nie nabijam i nie wytykam nikomu pomyłek, sam mam cela jak baba z wesela
Ale tutaj zrobiłem wyjątek. Ja czytałeś wczorajszy Daytrading to powinienieś wiedzieć dlaczego.
[/quote]"
Nie chodzi o nabijanie,
osobiscie tez mi zalazł za skóre ale mam go daleko
Cenie Cie jako tradera i chciałem w ten sposób wymusic na Tobie opinie komentarz nt xauusd
a co do wczorajszego chyba obaj wiemy o oco chodzi
tak samo jak Mathonowi napisze
skoro czytasz forum to potrafisz tez wyciagnąc obiektywne wnioski
-- Dodano: 08 sie 2017, 12:43 --
potem spece piszą że my nic nie umiemy
-zostałeś na zero
"Tomaszu ja się nie nabijam i nie wytykam nikomu pomyłek, sam mam cela jak baba z wesela
Nie chodzi o nabijanie,
osobiscie tez mi zalazł za skóre ale mam go daleko
Cenie Cie jako tradera i chciałem w ten sposób wymusic na Tobie opinie komentarz nt xauusd
a co do wczorajszego chyba obaj wiemy o oco chodzi
tak samo jak Mathonowi napisze
skoro czytasz forum to potrafisz tez wyciagnąc obiektywne wnioski
-- Dodano: 08 sie 2017, 12:43 --
Nie pisz uciekłem bo to nieprofesjonalnie,TsunamiPL pisze:Wczoraj grubo siedziałem L na rzeźniku, wyszedłem z niewielkim zyskiem.
potem spece piszą że my nic nie umiemy
-zostałeś na zero
Nie ma to jak na lawince pod prąd. Nie wyszedłem z wprawy. 
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Świeżak44 pisze:Nie ma to jak na lawince pod prąd. Nie wyszedłem z wprawy.
Tz dax ostatnimi czasy jak idzie w górę to na prawdę wygląda jak za kare, acz kolwiek nie twierdze ze koniecznie musi spadać chodzi mi o predkość ruchu.
-- Dodano: wt 08-08-2017, 12:53 --
Gra ktoś dzisiaj wti ?
Ta, bylo. Teraz kazdy to wie. Szkoda tylko ze nie napisales wczesniej tego tylko SRU R3, swieca monthly i zasieg 3000 pipsowfx-technik pisze:Ergo, tu było ok. 20 pips: I tu było tyle samo:fx-technik pisze:No było tam wsparcie na GJ, ale tendencja była w dół.
Po co piszesz posty o tym ile gdzie bylo pipsow? Kogo to ma w ogole interesowac gdzie i ile widzial twoj DSWS pipsow skoro nie napisales tego PRZED tylko PO ?:)
Nastepnym razem jak wrzucisz DSWS to powiedz: spodziewam sie okolo 20 pipsow w dol a potem rakieta 50 pipsow w gore. Kazdy bedzie mogl wtedy zweryfikowac jak grasz.
Rob tak jak kazdy robi na tym forum a nie jakies laickie domniemania i udowadnianie o wyzszosci DSWS na podstawie swiecy z dupy z polowy impulsu