cierpliwości do wszystkiego dojdziemy,artex88 pisze:A ja juz czekam na 1.2000:)

dlatego jeden tu pisze tak, drugi inaczej
ważne żeby siebie uszanować, nie wyzywać
cierpliwości do wszystkiego dojdziemy,artex88 pisze:A ja juz czekam na 1.2000:)
Po prostu banki centralne ustaliły, że kurs będzie się wahał w nowych widełkach. Trump chciał silniejszego Euro, Niemcy też (oczywiście nie za bardzo) i mamy to co mamy.pr7emo pisze:eDek wszedł w chamską konsolę, to mogą być długie "lata" czekania na możliwość gry
Czyli Twoje , damiana, i jeszcze pare dziesiat uzytkowników tego forum eskiTsunamiPL pisze:Po prostu banki centralne ustaliły, że kurs będzie się wahał w nowych widełkach. Trump chciał silniejszego Euro, Niemcy też (oczywiście nie za bardzo) i mamy to co mamy.pr7emo pisze:eDek wszedł w chamską konsolę, to mogą być długie "lata" czekania na możliwość gry
Tomasz mnie wystarczy kilka razy po 10 pipsów i jestem zadowolony.Tomasz196407 pisze:Czyli Twoje , damiana, i jeszcze pare dziesiat uzytkowników tego forum eskiTsunamiPL pisze:Po prostu banki centralne ustaliły, że kurs będzie się wahał w nowych widełkach. Trump chciał silniejszego Euro, Niemcy też (oczywiście nie za bardzo) i mamy to co mamy.pr7emo pisze:eDek wszedł w chamską konsolę, to mogą być długie "lata" czekania na możliwość gry
i opinie maja sie nijak do ww.
jak to mawiał jeden , mozemy sobie chcieć
Teraz robimy te korekte niebieskie[3] i [4]Bemowo1 pisze:Wiem, że jeszcze z bandą kanału na h4 walczymy, ale geometria...
Tomek, co Ty na to?
Tak zakładałem - wydłużenieTomasz196407 pisze: To co narysowałeś czerwone 1234 jest wydłużeniem
....
Ale chyba wazniejsza jest teraz ta korekta w klamrze [3] i [4]Bemowo1 pisze:Tak zakładałem - wydłużenieTomasz196407 pisze: To co narysowałeś czerwone 1234 jest wydłużeniem
....