DayTrading: Piątek 04.08.2017
Re: DayTrading: Piątek 04.08.2017
Nie mam zamiaru Cię namawiać, do poszerzania wiedzypr7emo pisze: z czasem wysuniesz bardziej rozwinięte wnioski

do kłębka po nitce...
OK, miłego weekendu wszystkim.
Czas odpocząć, wyjechać, bo im dłużej siedzę w domu, tym bardziej, wyglądam jak bezdomny

jee wkresy czekają na ciebie w Poniedziałekbarabaszek pisze:Nie mam zamiaru Cię namawiać, do poszerzania wiedzypr7emo pisze: z czasem wysuniesz bardziej rozwinięte wnioski
do kłębka po nitce...
Czas odpocząć, wyjechać, bo im dłużej siedzę w domu, tym bardziej, wyglądam jak bezdomny

EURUSD pozycje, jak na rysunku ====> aktualnie L od dolnego wsparcia, odbiją od byłego wsparcia lub jeśli odbiją od pokazanego oporu to S.
Malunek sugeruje grę na L i S w możliwym do utworzenia krótkoterminowym trendzie bocznym - od bandy do bandy:
Malunek sugeruje grę na L i S w możliwym do utworzenia krótkoterminowym trendzie bocznym - od bandy do bandy:

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Cel dla Edka:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Karnak. A da sie bardziej dokładnie określić?
I jeszcze ten zapach szczochów. Jak ty to wytrzymujesz?barabaszek pisze:Nie mam zamiaru Cię namawiać, do poszerzania wiedzypr7emo pisze: z czasem wysuniesz bardziej rozwinięte wnioski
do kłębka po nitce...

Są jakieś zawody w samozaoraniu? było czuć szczochy jak przejezdzałem koło twojej oboryKusus pisze:I jeszcze ten zapach szczochów. Jak ty to wytrzymujesz?barabaszek pisze:Nie mam zamiaru Cię namawiać, do poszerzania wiedzypr7emo pisze: z czasem wysuniesz bardziej rozwinięte wnioski
do kłębka po nitce...

Teraz jeszcze za wcześnie, bo niewiadomą jest kształt korekty po drodze do pokazanego oporu.d4mian7 pisze:Karnak. A da sie bardziej dokładnie określić?