DayTrading: Piątek 04.08.2017

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 05 sie 2017, 00:00

Wzrost
8
80%
Bez zmian
1
10%
Spadek
1
10%

Liczba głosów: 10

Awatar użytkownika
F-You Money
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 04.08.2017

Nieprzeczytany post autor: F-You Money »

Czy tutaj na forum w ogóle można być traktowanym poważnie??

Pytanie przez kogo, i po co? no właśnie po co? po co chcieć przekonywać kogoś obcego o swoich racjach? Jak komuś sprawi przyjemność napiszę, jesteś najlepszy ............. Można dodać swój nik w kropki.

Userzy pamiętający nawigatora z pomarańczową grafiką sprzed 2010 roku są na wymarciu :568: albo nie pilnują swoich jaj :roll:
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

barabaszek pisze:
Kusus pisze: To nie jest kwestia szczęścia, tylko czasu.
Żyj nadzieją.
Piszesz ilu ludzi przerobiłeś, jak gdyby nigdy nic. Nie dostaniesz w ten sposób szacunku. Ludzie na forum do których coś masz, nie traktują cie poważnie.
Człowieku, weź ty zejdź na ziemię. Ja z niektórymi na tym forum znam się 5 - 10 lat. Zanim nawet się tu jeszcze rejestrowałem. To jest tak jak gdybyś przychodził sobie z butami do domu jak akwizytor w którym żyje sobie rodzina i mówił ojcu, że będzie źle traktowany bo powiedział "ja pierdolę" przy dzieciach. Mówisz mi że ludzie na tym forum nie będą mieli do mnie szacunku a pije z niektórymi czasem browara i wypadamy na ryby albo spotykamy się na konferencjach.

Weź ty pomyśl, zanim coś napiszesz i przestań już szczekać.

Koniec. Pisz sobie dalej, póki jeszcze możesz. Wróci Andrzej albo Zbychu z urlopu niedługo to zobaczysz co znaczy staż, szacunek i jak jest traktowane szczekanie psa w oddali. Nie pozdrawiam.

barabaszek

Nieprzeczytany post autor: barabaszek »

F-You Money pisze:Czy tutaj na forum w ogóle można być traktowanym poważnie??

Pytanie przez kogo, i po co? no właśnie po co? po co chcieć przekonywać kogoś obcego o swoich racjach? Jak komuś sprawi przyjemność napiszę, jesteś najlepszy ............. Można dodać swój nik w kropki.

Userzy pamiętający nawigatora z pomarańczową grafiką sprzed 2010 roku są na wymarciu :568: albo nie pilnują swoich jaj :roll:
Wg mnie data rejestracji nic nie znaczy. Archiwalny wyglad strony, mozna znaleźć jak sie chcę, to też nic nie znaczy...
ale ok, wiem o co Ci chodzi.
Kusus pisze:
Prowokujesz a potem oddalasz się obrażony, z podkulonym ogonem. Masz rozdwojenie jaźni?

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Co roku jest coraz bardziej pyskaty narybek jak widzisz. Niektórzy mieli już dosyć walki z tym i sobie stąd poszli jak Robert, Marcin albo Sławek. Na szczęście z wieloma mam kontakt do dzisiaj no ale na tym forum już nie siedzą.

barabaszek

Nieprzeczytany post autor: barabaszek »

Kusus pisze:

Co roku jest coraz bardziej pyskaty narybek jak widzisz. Niektórzy mieli już dosyć walki z tym i sobie stąd poszli jak Robert, Marcin albo Sławek. Na szczęście z wieloma mam kontakt do dzisiaj no ale na tym forum już nie siedzą.
Zostałeś sam, zatrzymałeś się w rozwoju. Chcesz gadać o przeszłości, weź pogadaj sobie z nimi na gadu-gadu.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

Tomasz196407 pisze:@Bemowo1
a moje IMO takie, na Twoim wykresie
Tomkowi podziękować,
i dlatego patrząc z oddali
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 sie 2017, 22:43 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
xhDog
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xhDog »

Pytanie przez kogo, i po co? no właśnie po co? po co chcieć przekonywać kogoś obcego o swoich racjach? Jak komuś sprawi przyjemność napiszę, jesteś najlepszy xhDog.

Aaa tam przesadzasz. No, ale dzięki 8) :mrgreen:
trzeba mieć jaja jak super saiyan

Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

kabel

-- Dodano: 06 sie 2017, 00:05 --

Tomek, rozpisałem wspomniany odcinek jako impuls.
gdybym chciał i miał czas prawdopodobnie rozpisałbym to jako korektę.
Nie wiem jakim trzeba być geniuszem, aby w trakcie rysowania się wykresu na bieżąco wstawiać oznaczenia.
Jak dorobię się miliarda na forexie, to zatrudnię bandę magistrów informatyki, aby wszystkie warunki Eliotta nanieśli w formie mql jako wskaźnik ewentualnie EA.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

jeszcze 23 godziny do odpalenia metatradera, już się nie mogę doczekać :D

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Bemowo1 pisze:kabel

-- Dodano: 06 sie 2017, 00:05 --

Tomek, rozpisałem wspomniany odcinek jako impuls.
gdybym chciał i miał czas prawdopodobnie rozpisałbym to jako korektę.
Nie wiem jakim trzeba być geniuszem, aby w trakcie rysowania się wykresu na bieżąco wstawiać oznaczenia.
Jak dorobię się miliarda na forexie, to zatrudnię bandę magistrów informatyki, aby wszystkie warunki Eliotta nanieśli w formie mql jako wskaźnik ewentualnie EA.
Witam,
może zróbmy tak,:

z tego względu że to wszystko większości użytkowników Nawigatora tu nie interesuje,
oraz moja zasadniczość że na siłe człowiekowi nie udowadnia się
Przejdzmy na priv,
i zeby nie było że ja atakuje tylko i nie popieram ataku merytorycznymi argumentami
jezeli sam uznasz za to stosowne umieszczenie moich kresek tu na ogólnym-nie bede miał pretensji o to,

Zablokowany