DayTrading: Piątek 04.08.2017
Re: DayTrading: Piątek 04.08.2017
nzdusd potencjalna formacja orgr na 4h https://invst.ly/4pog0
Jaki, pat?Bemowo1 pisze:
Edek, pat
Nie widzisz debilu, że to może być chorągiew z której wyjdziemy górą. A twoje eski pójdą w pi.....
- fx-technik
- Fanatyk
Tolmonnika dobrze kupił.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Ja dygam Bemo. Bez pozycji. Spróbuję się dołączyć po danych o 14:30 do ruchu i poskalpować.Bemowo1 pisze:Jaki, pat?Bemowo1 pisze:
Edek, pat
Nie widzisz debilu, że to może być chorągiew z której wyjdziemy górą. A twoje eski pójdą w pi.....

Trading desk przygotowany

The only way is up
Jeszcze nie zacząłem sprzedawać ćwoku. Jak zacznę sprzedawać to bykom jaja zawiąże w supeł.Bemowo1 pisze:Bemowo1 pisze:
Ostatnio zmieniony 04 sie 2017, 12:38 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 2 razy.
Bemowo szanujmy sięBemowo1 pisze:Jeszcze nie zacząłem sprzedawać ćwoku. Jak zacznę sprzedawać to bykom jaja zawiąże w supeł.Bemowo1 pisze:Jaki, pat?Bemowo1 pisze:
Edek, pat

Zobaczysz byki z twojego zapchlonego futra zrobią sobie dywanBemowo1 pisze:Jeszcze nie zacząłem sprzedawać ćwoku. Jak zacznę sprzedawać to bykom jaja zawiąże w supeł.Bemowo1 pisze:Bemowo1 pisze:
Najtrudniejsza jest walka z samym sobątommy_s pisze: Bemowo szanujmy się

Obserwuje to jak https://video.twimg.com/tweet_video/DEZWgjGXoAEKMwp.mp4
- fx-technik
- Fanatyk
A najlepsze jest to, że walczymy z czymś, co nie istnieje.barabaszek pisze:Najtrudniejsza jest walka z samym sobątommy_s pisze: Bemowo szanujmy się
Obserwuje to jak https://video.twimg.com/tweet_video/DEZWgjGXoAEKMwp.mp4
Dlatego ta walka jest taka trudna.
Bo nie można walczyć z czymś, co nie istnieje.
Można jedynie z tej walki zrezygnować, i z siebie też zrezygnować.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Tak patrze i patrze...waller pisze:Co tam myślicie o AUSSIE? Jestem w kropce i chyba czas uciekać bo coraz bardziej spadkowo to wygląda.
Niby trend wzrostowy, ale to tylko tyle.
albo ewakuacja przed 14:30
albo może po danych wystrzeli ?
w górę...